h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

SEO specialist

Bij Digital Agency JaxX krijg ik de ruimte om te oriënteren op verschillende aspecten binnen de digitale wereld. Ik ga te werk met e-mailmarketing, social advertising, social media en Photoshop. Zo leer ik steeds meer over mezelf en over de nieuwste ontwikkelingen binnen het online marketing gebied. Zo kan ik mezelf binnen Digital Agency JaxX verder ontwikkelen en specialiseren. Dit kan ik goed gebruiken om (potentiële) klanten van de laatste informatie en nieuwtjes te voorzien en ervoor te zorgen dat we zichtbaar blijven in de grote online wereld.

Ik wil graag nog meer leren over marketing toepassen in de praktijk en de diensten van Digital Agency JaxX succesvol in de markt zetten.

Biography

Ik ben een jonge enthousiaste student die veel affiniteit heeft met marketing. Ik zit in het laatste jaar van Marketing & Communicatie op de Rooi Pannen. Dit heb ik gekozen omdat ik me graag breed wil oriënteren. Ik heb een hoop geleerd op school en dat wil ik nu graag gaan toepassen in de praktijk.

Verschillende zaken omtrent marketing trekken mijn aandacht waar ik erg enthousiast van wordt zoals het ontwikkelen van Influencer strategieën, creatieve processen bedenken en het uitvoeren van campagnes. Bij Digital Agency JaxX krijg ik van alle aspecten wat mee zodat ik makkelijker mijn keuze kan maken en uiteindelijk in ga specialiseren. Ik kan niet wachten om nog meer leuke projecten uit te voeren samen met het leuke team van JaxX.

Skills

Marketing 0
Communicatie 0
Onderzoeken 0
Probleemoplossend samenwerken 0
Creativiteit 0

Message

    Processing...
    Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
    Aanmelden voor de nieuwsbrief
    ErrorHere