h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Een gloednieuwe website
laten maken?

Een website is nodig om online vindbaar te zijn en om je professionaliteit direct over te brengen aan de bezoeker. Op de website wordt namelijk de eerste indruk gelegd en hiervan wordt binnen een kort tijdsbestek al besloten of de bezoeker zich kan vinden in jouw bedrijfsidentiteit. Om die reden moet er een sterke professionele maar vooral gebruiksvriendelijke website zijn neergezet. Digital Agency JaxX beschikt over deze vaardigheden. Wil jij hier meer van weten of heb je hier hulp bij nodig? Vul je gegevens dan hiernaast in! ( of hieronder wanneer je op een tablet/mobiel zit )

Om een succesvolle website te bouwen is het belangrijk dat deze er overtuigend uitziet en uiteindelijk goed scoort in Google. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het maken van deze websites. Zij kunnen er voor zorgen dat de website goed oogt én hoogt scoort in Google. Hierdoor kan er echt tastbaar resultaat behaald worden zoals het binnen halen van leads, downloads en bestellingen.

 

Wij helpen graag van begin tot eind, maar kunnen ook tussentijds inspringen om de website optimaal in te stellen voor een hoger rendement. Er zal een geheel team ingezet worden om de website tot een succes te maken. Denk dus niet alleen aan webdevelopers, maar ook SEO specialisten, SEA toppers, Customer Journey specialisten, Growth Hackers en nog veel meer. Samen kunnen wij jouw doelen realiseren!

Een website laten maken in vogelvlucht

Een kick off waarbij wij kennis met elkaar zullen maken en je bedrijf in kaart zullen brengen. De bedrijfsdoelen zullen hier duidelijk besproken worden, zodat we samen naar hetzelfde doel kunnen toe werken. Ook worden jouw belangrijkste criteria voor de website in kaart gebracht en meegenomen in het vervolg proces.

Onze specialisten gaan direct voor jou aan de slag om een zo sterk mogelijke website neer te zetten die zich zal onderscheiden van jouw concurrenten. Er zullen in aanvang een aantal concepten gebouwd worden. Specialisten die hier aan de slag gaan zijn onder andere de webdevelopers, SEO specialisten en de content creators.

De website staat, maar hij moet wel volledig werken. Om die reden wordt de gehele website stapsgewijs nagelopen en getest op de functionaliteiten. Hierbij zal elke knop getest worden, wordt er gekeken naar mogelijke spellingsfouten en wordt er een SEO check uitgevoerd voor de website. Hierna zal jij hem voorgelegd krijgen om hem vervolgens zelf te evalueren.

De eventuele laatst gegeven aanpassingen zijn doorgevoerd waardoor het tijd is om resultaten te gaan boeken. De website wordt gelanceerd! Nu kan de website door ons verder gehost worden en zullen wij hem geheel up-to-date houden.

De voordelen van een website

✓ Jouw klantenkring wordt vergroot, omdat je online vindbaar bent.

✓ Een website is een extra communicatiemiddel waardoor je altijd bereikbaar bent.

✓ Je blijft kort op de concurrenten zitten. Concurrenten hebben namelijk ook een website en die zijn online wel vindbaar.

✓ De online activiteit van mensen neemt drastisch toe, en dus is het slim ook online zichtbaar te zijn voor een groot publiek.

✓ Met behulp van een website kun je (potentiele) klanten informeren via het web. Zo is bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens op een vaste plek te vinden.

Dit is wat jij kan verwachten van een website die ontwikkeld is door Digital Agency JaxX

Wij vinden het belangrijk dat er een sterke samenwerking ontstaat waarbij jouw doelen behaald worden. Bij deze samenwerking zullen wij jou geheel laten participeren binnen het proces. Bij dit proces zal er veelvuldig bijgestuurd moeten worden om zo de optimale resultaten te kunnen behalen.

De voordelen van een website laten maken bij Digital Agency JaxX:

✓ Optimaliseren op basis van data en de laatste trends en ontwikkelingen.

✓ Jij bepaald de richting, wij adviseren, ondersteunen en voeren uit.

✓ Up-to-date van de laatste relevante trends en ontwikkelingen.

✓ Specialisten voor het maken van een sterke website. Denk aan een webdeveloper en SEO deskundige.

Wij zijn een full service marketing bureau. Wij houden graag de controle zo goed mogelijk op ons werk zodat we kwaliteit kunnen waarborgen. Wij hosten jouw website ook bij ons zodat we 100% uptime kunnen garanderen. Hierdoor sluiten wij de kans uit dat er problemen zijn met de website door derde partijen.

Wij beginnen met een kick off meeting. Hierbij maken wij uiteraard kennis met elkaar en zullen we een brainstorm sessie houden. Vanaf dan zullen wij ons inlezen en volledig onderdompelen in jouw bedrijf.

Onze SEO experts voeren tijdens het uitwerken van concepten al onderzoeken uit naar relevante zoekwoorden. Vervolgens bepalen zij met hun kennis en expertise hoe deze op de website ingevoerd kunnen worden. Bovendien zullen zij de code optimaal instellen, zodat deze leesbaar is voor Google. De content zal hier ook volledig op aangepast worden, zodat hij zo hoog mogelijk scoort in de zoekmachines. Er spelen 200+ factoren mee die bepalen hoe hoog je scoort in de zoekmachine (Google) en deze factoren worden allemaal geoptimaliseerd.

Wanneer er een project binnen komt zetten wij hier direct een team op. De website moet namelijk ontwikkeld worden en er moet sterke content geschreven worden. Binnen ons team zijn hier specialisten voor die aan de hand van jouw input en onze expertises zorgen voor een succesvol resultaat.

Laag 48
tijgerweb

NALA - v.a. € 999

Lanceer jezelf naar het digitale landschap met deze passende oplossing voor startende ondernemers

✓ WordPress CMS

✓ Beveiligd met SSL

✓ Perfecte mobiele weergave

✓ Google-Ready

✓ Onbeperkt aantal stockfoto’s

✓ Basis functionaliteiten

✕ 10 pagina’s

✕ Onbeperkt aantal pagina’s

✕ Premium functionaliteit

SIMBA - v.a € 2.500

Een professionele website met onbeperkt aantal pagina’s en conversiegerichte elementen zoals een

✓ WordPress CMS

✓ Beveiligd met SSL

✓ Perfecte mobiele weergave

✓ Google-Ready

✓ Onbeperkt aantal stockfoto’s

✓ Basis functionaliteiten

✓ 10 pagina’s

✓ Onbeperkt aantal pagina’s

✓ Premium functionaliteit

SCAR - v.a. € 5.000

Een premium website met uitgebreide mogelijkheden zoals social media feed, afspraak- module, custom post fields of geavanceerde zoekfunctie

✓ WordPress CMS

✓ Beveiligd met SSL

✓ Perfecte mobiele weergave

✓ Google-Ready

✓ Onbeperkt aantal stockfoto’s

✓ Basis functionaliteiten

✕ 10 pagina’s

✕ Onbeperkt aantal pagina’s

✕ Premium functionaliteit

Uitbreidingen

Webshop uitbreiding

Producten verkopen via je eigen online winkel

 

               ✓ Voorbereiden productvariaties

               ✓ Inrichten btw- en verzendinstellingen

               ✓ Inrichten Mollie betalingsgateway

 

€ 699

Eenmalig / excl. btw

Page optimalisatie

Technische optimalisatie om pagina’s vindbaar te maken in Google

               ✓ Optimalisatie van media-uitingen

               ✓ Optimalisatie van Paginatitels en                                                Metaomschrijvingen

               ✓ Optimalisatie paginastructuur

 

€ 499

Eenmalig / excl. btw

Page optimalisatie

Lokaal of landelijk vindbaar worden op doelgerichte zoektermen in Google

               ✓ Zoekwoorden analyse

               ✓ Redigeren van aangeleverde teksten

               ✓ Technisch SEO geoptimaliseerd

 

€ 449

Eenmalig per pagina / excl. btw

Meertalige functionaliteit

Inrichten van meer talen op je website

€ 549

Per taal / excl. btw

Maatwerk oplossing

Realisatie van een maatwerk oplossing voor een specifieke vraag

€ 75

Per uur / excl. btw

CASES

Uiteraard hebben wij ook onze eigen projecten met de stijlen die wij waarborgen. Bekijk ze op onderstaande link!

Daag ons uit