h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Versterk jouw imago en reputatie

met videografie!

  Met behulp van video marketing maak en distribueer je op een strategische wijze video content, met als doel het promoten van een product, merk of dienst. Niet iedere consument wil veel moeite doen of heeft er de tijd voor om geïnformeerd te worden over een product. Met een korte video is dit verleden tijd! Met video bereik je veel interactie voor je merk en dat is het belangrijkste aspect voor veel marketeers. Video’s zorgen ook voor een betere vindbaarheid van je merk via de zoekmachines.

  Het inzetten van video’s is niet alleen goed voor de cijfers. Met een video geef je jouw bedrijf een gezicht en kun je nog meer sfeer en emotie oproepen, passend bij je bedrijf en de foto’s.

  Wij gaan een gesprek met jou aan en kijken naar wat jij graag wil uitstralen. Wat maakt jouw bedrijf uniek? Waar gaan wij de video voor gebruiken? Als dit duidelijk is gaan wij met het marketingteam, designers en videografen bedenken hoe deze video’s eruit gaan zien. Hierna gaan we samen in gesprek met jou en wanneer jij je kan vinden in onze ideeën maken we een afspraak om de video’s te schieten. Binnen 14 dagen kun je jouw video(‘s) verwachten!
  Om de kans te vergroten dat de consument de hele video bekijkt, is het belangrijk om de video niet te lang duurt. Een sterkte advertentie video heeft een duur van 15 seconden Een advertentie video die 15 seconde duurt houdt 90% langer de aandacht dan wanneer de video langer duurt. Een sterke video heeft interessante informatie die de consument nieuwsgierig maakt naar wat jij vertelt en verkoopt.
  Zodra de video is afgeleverd, helpen wij je graag bij het plaatsen van foto’s en video’s op de website en social media kanalen. Wij leveren ook hulp bij het strategisch inzetten van deze beelden.

  CASES

  Uiteraard hebben wij ook onze eigen projecten met de stijlen die wij waarborgen. Bekijk ze op onderstannde link!

   Bekijk nu

  Testimonials

  Volgens mij maken wij van alle diensten wel gebruik. Al vrij snel hadden wij door dat Digital Agency JaxX weet wat belangrijk is. Er was meteen een klik en we voelde ons begrepen doordat zij snel tot de kern kunnen komen van wat verstandig is om te doen. Digital Agency JaxX is heel ondernemend en veel meer dan alleen adviseurs. Er is een echte commitment aan onze doelstellingen. Kenmerkend is dat zij een energieke groep zijn die zeker zijn van hun zaak.

  VIPSQUARE
  Eric MJ Smulders & Gèrald JG Belemans

  Testimonials

  Het balletje is gaan rollen toen Digital Agency JaxX als beste marketing bureau van Eindhoven werd uitgeroepen. Door het belang van de dienstverlening en de uitgesproken kennis, was uiteindelijk de keuze snel gemaakt. Wij zijn heel tevreden over de dienst e-mailmarketing, alles ziet er keurig uit en afspraken en deadlines worden scherp nageleefd.

  Licht op Eindhoven
  Niels ter Haar

  Testimonials

  Vanaf het begin was er meteen een klik. De duidelijke ideeën over de toekomstvisie en relevantie van het bedrijf kwamen precies overeen met onze wensen. Ook hebben wij sterk het gevoel dat we controle hebben over de data. Alles kan realtime worden nagekeken waardoor we zo altijd actueel inzicht hebben. Digital Agency JaxX is een ambiteus bedrijf wat goed meedenkt en verfrissend eerlijk is.

  Proflamps
  Bob Lont

  Testimonials

  Ik ben met mijn bedrijf gestart op 01-01-1998, via een bevriende collega uit Eindhoven heb ik Janco zijn telefoonnummer gekregen. Hij heeft bij ons de IT en telefonie aangelegd, sindsdien ben ik een trouwe volger. Zijn kennis en vaardigheden geven mij het volste vertrouwen om dit belangrijke stuk van mijn bedrijf in zijn handen te geven. Bij problemen ongeacht hoe groot, hij lost het op. Ik zou zeker iedereen aanbevelen om eens in gesprek te gaan.

  A&A Assurantie en Advies
  Henny Dirven

  Testimonials

  Wij hebben als Van den Boogaard & Smulders Accountancy gekozen voor Bureau JaxX vanwege de kwaliteit van hun werk, de snelle voortgang van de door ons aan hen verstrekte opdrachten en de directe reactie op onze vragen. Hierdoor kunnen wij er van op aan dat wij altijd toegang hebben tot onze server, onze software steeds up to date is en dat wij geen belemmeringen hebben bij onze werkzaamheden voor wat betreft de automatisering. Wij kennen de mensen achter Bureau JaxX al geruime tijd en weten wat hun kennis van zaken is en de wijze waarop zij met hun cliënten omgaan. Wij kunnen Bureau JaxX aanbevelen bij elke organisatie die een betrouwbare automatiseerder zoekt.

  Van den Boogaard & Smulders Accountancy
  Peter van den Boogaard

  Testimonials

  Al jaren zijn wij klant bij Digital Agency JaxX, zo nemen wij ook verschillende diensten af. Zij zijn een enthousiaste groep die weten waar ze het over hebben. Er wordt goed naar ons geluisterd en er is altijd gemoedelijk contact. Wij zien dat er super hard gewerkt wordt om onze doelstellingen te behalen.

  Oktober In Huis
  Ellis & Kees Hoevenaars
  jaxx-photo

  Daag ons uit   Processing...
   Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
   Aanmelden voor de nieuwsbrief
   ErrorHere