h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Van Vijfeijken

KLANTCASE

Wie is 'Van Vijfeijken'?

Van Vijfeijken heeft een uitgebreid assortiment aan trucks, trailers en machines, waarbij de beste prijs/kwaliteit verhouding centraal staat. Gebruikte trucks worden ingekocht, indien nodig worden deze opgeknapt en vervolgens over de hele wereld verkocht. De doelgroep zijn internationale bedrijven, truckers en aannemers. Een professionele website is voor van Vijfeijken van belang om betrouwbaarheid met deze doelgroep op te bouwen.

WEB Development

Web Development

Digital Agency JaxX heeft voor van Vijfeijken een nieuwe website ontworpen én gebouwd. In de eerste fase is de content van de oude website gesorteerd, aangevuld en vervolgens in een content plan gegoten. Hierin staat per pagina de nodige content. Vervolgens wordt aan de hand van een Google Analytics statistieken en een doelgroeponderzoek een sitemap gemaakt. Hierop staan de hoofdpagina’s en de subpagina’s.

Nadat de structuur van de website staat, duiken onze webdesigners in de belevingswereld van de doelgroep. Het design dat hieruit voortkomt ademt de identiteit van van Vijfeijken en is gebruiksvriendelijk en responsive.

SOCIAL MEDIA

Social Media Marketing

Om vervolgens brand awareness te creëren en de bezoekers naar de website te leiden wordt social media ingezet. De doelgroep maakt middels Instagram, Facebook en LinkedIn kennis met het bedrijf. Daarnaast blijft de doelgroep op de hoogte van het snel wisselende aanbod aan Trucks en Trailers.

Branding & Design

Branding & Design

Een duidelijke en herkenbare branding is van groot belang om klanten aan je te binden. Daarom is Digital Agency JaxX in de branding van van Vijfeijken gedoken om deze te optimaliseren, zodat vervolgens alle uitingen die voor hen gerealiseerd worden diezelfde uitstraling hebben. Hierdoor zal de doelgroep de website, social media kanalen, e-mails en het beeldmateriaal direct herkennen.

E-mail Marketing

E-MAIL MARKETING

Voor de truck liefhebbers hebben we E-mail marketing voor deze klant opgezet. Het doel van dit middel is het informeren van de doelgroep over nieuwe trucks en trailers. Zo hoeven geïnteresseerden niks te missen en worden zij getriggerd om een testrit te komen maken.

Foto- en Videografie

Foto- en Videografie

Eigen beeldmateriaal is van belang voor een professionele uitstraling en herkenbaarheid voor de doelgroep. De eerste shoot heeft plaatsgevonden voor het vullen van de website met uniek beeldmateriaal. Vervolgens hebben er nog content shoots plaatsgevonden voor het vullen van de social media kanalen. Op deze foto’s wordt het bedrijf, het personeel en het aanbod in beeld gebracht.

SEM

SEM Optimalisatie

Tot slot hebben we het organische verkeer geoptimaliseerd om ervoor te zorgen dat er een hoge ranking behaald wordt binnen Google. Er zijn accounts binnen Google aangemaakt zoals: Google Business en Google Analytics. Voor Van Vijfeijken is het belangrijk om de juiste content met bijgaande relevante zoekwoorden en de inrichting binnen Google search te gaan optimaliseren: De juiste pagina’s indexeren, Google Snippets invoeren en gebruik maken van relevante zoekwoorden. De website is SEO technisch ingericht met kopteksten zoals H1 en H2. Afbeeldingen en teksten staan op elk apparaat op de juiste plek staan zodat de klantreis op de juiste manier wordt bevordert. Wij hebben voor een hogere ranking gezorgd waardoor de website meer bezoekers trekt.

Ben Jij klaar om jouw bedrijf naar een hoger level te tillen?

    Processing...
    Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
    Aanmelden voor de nieuwsbrief
    ErrorHere