h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Bureau JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Brand Marketeer

Bij Digital Agency JaxX mag ik heerlijk veelzijdig te werk gaan. Het is fijn dat ik de ruimte krijg om me op verschillende aspecten te oriënteren, op die manier leer ik veel over mijzelf en wat ik kan bijdragen als professional. Ik werk mee aan lopende projecten, zowel intern als extern. Ik laat zeker van mezelf horen als ik denk dat ik kan helpen! Op dit moment krijg ik ook de kans om met mijn specialisatie, accountable concepting, aan de slag te gaan. Dit houdt in dat ik ondersteuning kan bieden in het ontwikkelen van waardevolle concepten die een sterk werkend effect hebben.

‘Ik wil een merk uitstekend positioneren én verkopen! Ik heb oog voor ontwikkeling, daarom participeer ik mee op management niveau’

Biography

Een concept kan van alles zijn, een nieuw product, merk of idee. Zodra er een goed concept is komen er meerdere factoren bij die het idee versterken. Hierbij is het belangrijk dat er sterke connecties worden gemaakt en dat alles op elkaar aansluit. Dit proces vraagt veel creativiteit om van zo’n idee een sterk, levend concept te maken. Mijn passie zit in het toepassen van creativiteit in een corporate omgeving. Met een creatieve manier van denken kunnen problemen een originele oplossing krijgen, wordt er waarde en betekenis toegevoegd en maakt een organisatie onderscheid. Creativiteit brengt positiviteit!

Skills

Onderzoeken 0
Marketing 0
Textuele communicatie 0
Probleemoplossend samenwerken 0
Creativiteit toepassen 0

Message