h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Unique Brides

KLANTCASE

Wie is 'Uniqe Brides by Matty'?

Middels persoonlijke aandacht elke bruid helpen in haar zoektocht naar de perfecte jurk – dat is Unique Brides by Matty. Door kennis en passie omtrent trouwjurken over te brengen helpt Unique Brides by Matty elke bruid aan de jurk van haar dromen. Door Unique Brides by Matty te ondersteunen op diverse vlakken draagt Digital Agency JaxX bij aan het online succes van deze unieke bruidszaak.

WEB Development

Web Development

Bij het verkopen van trouwjurken hoort natuurlijk een stijlvolle en gebruiksvriendelijke website. Digital Agency JaxX heeft het ontwikkelen van de website van Unique Brides by Matty dan ook uit handen genomen, waarbij een prachtige website tot stand is gekomen. Hierbij zijn functionaliteiten, zoals een lookbook en verlanglijst, geïntegreerd die de website van Unique Brides by Matty een unieke twist geven.

Branding & Design

Branding & Design

Voor Unique Brides hebben wij meerdere icoontjes ontwikkeld van verschillende silhouetten. Deze zijn terug te vinden op de shop pagina waar deze als filter worden gebruikt voor welke jurk jij wilt.

Foto- en Videografie

Foto- en Videografie

Trouwen is een bijzondere gebeurtenis, zowel voor de bruid als bruidegom. De voorpret van het huwelijk begint dan ook bij het passen van de bruidsjurk. Om de gehele ervaring rondom een bezoek aan Unique Brides by Matty visueel te maken ondersteunt Digital Agency JaxX in fotografie bij Unique Brides by Matty. Zo hebben wij meerdere foto shoots gehad bij de opening van de nieuwe winkel. Door dit authentieke, persoonlijke en stijlvolle beeldmateriaal in te zetten middels Unique Bride by Matty’s website is een consistent geheel ontstaan.

SEM

SEM Optimalisatie

Om ervoor te zorgen dat er veel verkeer op de website komt hebben wij de website seo geoptimaliseerd. Dit zorgt ervoor dat er veel organisch verkeer op de website komt, en bouw je dus naamsbekendheid op. Doordat er veel interessante content op de website staat krijgt Unique Brides by Matty een hoge ranking in Google.

Ben Jij klaar om jouw bedrijf naar een hoger level te tillen?

    Processing...
    Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
    Aanmelden voor de nieuwsbrief
    ErrorHere