h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Maak gebruik van onze trainingen

Grrrow

Bij Digital Agency JaxX zijn wij gek op de GRRROW van onze klanten. Dit doen wij niet alleen door diverse services uit handen te nemen, maar ook door onze kennis en expertise te delen door middel van trainingen. Zo beantwoorden onze experts al jouw vragen en delen wij tips & tricks om ervoor te zorgen dat de performance van jouw brand naar een hoger niveau getild wordt. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan hier al onze trainingen.

Website / Webshop training

Yes, jouw website is live! Onze web developers hebben de website van jouw dromen gebouwd. Maar wat nu? Ondanks dat Digital Agency JaxX ondersteuning blijft bieden in het onderhoud en de optimalisatie van jouw website, begrijpen wij dat je zelf ook inzicht wil hebben in het systeem achter jouw website.

Tijdens de Website / Webshop training leer je alles wat je nodig hebt om jouw website of webshop succesvol te beheren. Hierbij zoomen onze developers samen met jou in op jouw Content Management Systeem, zodat je ready to grrrow bent zodra je ons kantoor weer verlaat.

Dit heb je onder de knie na de Website / Webshop training:

Uiteraard is dit afhankelijk van hetgeen waar jij focus op wil aanbrengen tijdens de training

Hoe je je website / webshop eenvoudig kunt beheren

Hoe je aanpassingen doet in tekst of afbeeldingen

Hoe je o.a. producten kunt toevoegen, wijzigen of verwijderen

Hoe je gewenste functionaliteiten kunt toevoegen

Onze trainingen zijn écht maatwerk. Of je nu meer wilt leren over het uitvoeren van eenvoudige aanpassingen of dieper wil duiken in de wereld van web development; onze experts staan te trappelen om hun kennis met je te delen. Neem dan ook snel contact met ons op, wij staan voor je klaar.

0403035858

SEA training

Effectief jouw doelgroep online bereiken kan best uitdagend zijn. Want hoe zorg je voor meer websitebezoekers, terwijl jouw concurrentie op de (online) loer ligt?

Tijdens onze SEA training kom je alles te weten over hoe de inzet van Google Ads jouw organisatie kan laten groeien. Basiskennis is hiervoor niet nodig; onze SEA experts helpen je op weg zodat óók jij direct kunt starten met Google Ads.

Dit heb je onder de knie na de SEA training:

Uiteraard is dit afhankelijk van hetgeen waar jij focus op wil aanbrengen tijdens de training

Hoe je eenvoudig en snel van start kunt gaan met Google Ads

Hoe je relevante zoekwoorden kunt koppelen aan jouw campagnes

Hoe je je budgetten zo effectief mogelijk kunt inzetten

Hoe je je campagnes kunt monitoren en waar nodig kan bijsturen

Hoe je je weg moet vinden binnen Google Analytics en hoe je deze gegevens kunt interpreteren

Ongeacht je budget of organisatiegrootte; Digital Agency JaxX is gek op GRRROW en kan niet wachten om dit voor jouw organisatie te realiseren. Eenvoudig en doelgericht jouw doelgroep bereiken? Aarzel niet om contact op te nemen, onze experts staan voor je klaar!

0403035858

Social Media Management training

Social Media – een onmisbaar middel om jouw brand mee te positioneren. Maar, hoe veel impact maak jij met jouw Social Media kanalen? Met onze Social Media tool monitoren, publiceren, reageren en rapporteren wij vanuit één platform. Zo heb je altijd en overal inzicht in de performance van jouw Social Media kanalen. Klinkt goed, toch?

Tijdens onze Social Media Management training brengen onze Social Media experts jou alle benodigde kennis bij omtrent de tool die wij gebruiken. Zo vertellen zij je alle ins and outs over het gebruik van de bijbehorende app, trending topics omtrent jouw brand en het interpreteren van resultaten en rapportages. Ook delen zij hun kennis en kunde omtrent content marketing en het altijd ingewikkelde algoritme graag met je.

Dit heb je onder de knie na de Social Media Management training:

Uiteraard is dit afhankelijk van hetgeen waar jij focus op wil aanbrengen tijdens de training

Hoe je eenvoudig en effectief content ontwikkelt voor jouw social media kanalen

Hoe je middels onze tool kunt monitoren, publiceren, reageren en rapporteren

Hoe je middels onze tool de performance van jouw social media kunt interpreteren

Hoe je naar aanleiding van resultaten kunt bijsturen op de performance van jouw social media kanalen

Door jouw Social Media Management kennis een boost te geven maken wij samen een succes van jouw Social Media kanalen. Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op, wij kijken ernaar uit om onze kennis met je te delen!

0403035858

SEO training

Tegenwoordig begint bijna elke zoektocht via het internet. Het belang om hoog te scoren in zoekmachines is dan ook groter dan ooit. Maar, dit gebeurt natuurlijk niet vanzelf. Maar één kan de beste zijn, en daar moet natuurlijk het een en ander voor gebeuren.

Tijdens onze SEO training zoomen onze SEO experts samen met jou in op diverse SEO vraagstukken. Of je nu de basiskennis van SEO al onder de knie hebt of hier nog geen kaas van gegeten hebt; wij vertellen je alles wat je wil weten om jouw website een boost te geven!

Dit heb je onder de knie na de SEO training:

Uiteraard is dit afhankelijk van hetgeen waar jij focus op wil aanbrengen tijdens de training

Welke factoren op jouw website geoptimaliseerd kunnen worden om jouw positie in zoekmachines te optimaliseren

Welke factoren juist strafpunten opleveren, waardoor je je er bewust van wordt welke acties juist níet ondernomen dienen te worden

Welke woorden relevant zijn voor jouw website om online op gevonden te worden

Hoe je eenvoudig ervoor kunt zorgen dat de vindbaarheid van jouw website verbeterd wordt

Hoe je je weg moet vinden binnen Google Analytics en hoe je deze gegevens kunt interpreteren

Alles wat je tijdens deze training leert is direct toepasbaar; wij zijn gek op GRRROW en willen dat jij zo snel mogelijk aan de slag kan. Zin om samen met ons jouw website naar een hoger niveau te tillen? Neem contact met ons op, wij kunnen niet wachten om onze kennis te delen!

0403035858

Benieuwd naar een training?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan bekijken we wat Digital Agency JaxX voor jou kan betekenen.

    Processing...
    Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
    Aanmelden voor de nieuwsbrief
    ErrorHere