h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Marketing Strateeg

Als Marketing Strateeg bij JaxX ga ik samen met het zorgvuldig samengestelde team opzoek naar de beste manier om uiteenlopende marketingvraagstukken te kunnen oplossen. Ik ben ervan overtuigd dat ieder project anders is en dus een passende, unieke aanpak op maat verdient. Bij JaxX wordt er goed gekeken en geluisterd naar de behoefte van de klant, de ontwikkelingen in de markt en belangrijke trends en ontwikkelingen waarop ingespeeld kan worden. Het pakket wat we vervolgens aanbieden is enorm breed: van Branding & Design, Webdevelopment, Social Media tot aan Foto- en videografie. What else do you need?

Iedere uitdaging is anders! Ik streef ernaar om elke keer weer met een open-minded blik opzoek te gaan naar een passende- én verrassende strategie.

Biography

Zelf ben ik dol op de combinatie van strategieontwikkeling en de daadwerkelijke implementatie hiervan in de praktijk. Een betere evaluatiemethode kun je wat mij betreft voor jezelf niet krijgen! Op deze manier ontdek je de sterke punten van de strategie, maar ook eventuele verbeterpunten, waar je vervolgens weer van kunt leren. Deze kennis neem ik weer mee naar nieuwe projecten. Want wat mij betreft is niemand ooit klaar met leren. Ik sta altijd open voor het leren van nieuwe skills en het verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen. 

Verder zou ik mezelf omschrijven als iemand die goed kan luisteren, betrokken is en graag meedenkt.  Mijn grootste angst is een “vastgeroest” leven, zonder creativiteit en vernieuwing!  

Skills

Betrokkenheid 0
Taalvaardigheid 0
Creativiteit 0
Nauwkeurigheid 0
Content Creatie 0

Message

    Processing...
    Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
    Aanmelden voor de nieuwsbrief
    ErrorHere