h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Susanne Dobbelsteen

KLANTCASE

Wie is 'Susanne Dobbelsteen'?

Susanne Dobbelsteen ondersteunt jongeren en jongvolwassenen op efficiënte wijze door middel van coaching in de groei naar volwassenheid en meer zelfverzekerdheid. Zo krijgen jongeren de mogelijkheid om begeleid te worden in het proces richting het sociaal zelfredzaam worden en het vinden van een eigen plek in de maatschappij. Ook faalangst is een onderdeel waar Susanne Dobbelsteen jongeren graag bij helpt.

WEB Development

Web Development

Een mooie website- misschien wel een van de belangrijkste elementen om nieuwe klanten binnen te trekken. Nieuwe klanten zijn soms lastig om binnen te trekken, maar door het gebruik van een mooie, gebruiksvriendelijk website wordt dit een stuk makkelijker. Wij bij Digital Agency JaxX hebben een mooie website gerealiseerd waarbij we de wensen van Susanne Dobbelsteen hebben verwerkt in het ontwerp. Pas wanneer deze klant volkomen tevreden is over het eindresultaat, hebben wij ons doel bereikt. Én daar gaan wij natuurlijk voor.

Branding & Design

Branding & Design

Een duidelijke en herkenbare branding is van groot belang om klanten aan je te binden. Daarom is Digital Agency JaxX in de branding van Susanne Dobbelsteen gedoken om deze te optimaliseren, zodat vervolgens alle uitingen die voor haar gerealiseerd worden diezelfde uitstraling hebben. Hierdoor zal de doelgroep de website en het beeldmateriaal direct herkennen. Digital Agency JaxX heeft meerdere logo’s ontworpen voor Susanne Dobbelsteen, hieruit is samen met deze klant het beste logo uitgekozen. Deze wordt nu gebruikt voor onder andere de nieuwe website die door Digital Agency JaxX is ontworpen en gerealiseerd.

Foto- en Videografie

Foto- en Videografie

Bij een website hoort een beeldbank. Wij hebben voor Susanne Dobbelsteen portretfoto’s gemaakt voor op de beginpagina van de nieuwe website, maar ook stock images uitgezocht die bij de look en feel passen.

Ben Jij klaar om jouw bedrijf naar een hoger level te tillen?

    Processing...
    Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
    Aanmelden voor de nieuwsbrief
    ErrorHere