h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Specstaculr

KLANTCASE

Wie is 'Specstaculr'?

‘SPECSTACULR’ is een nieuw product dat nog niet op de markt is. Het is een automatisch reinigende brillenkoker. De doelgroep van dit merk is iedereen die mogelijk een bril of zonnebril draagt. In 45 seconden maakt deze productinnovatie jouw glazen schoon zonder gebruik te maken van vloeistoffen of hitte. Door ondersteuning te bieden middels verschillende kanalen draagt Digital Agency JaxX bij aan het (online) op de markt zetten van het nieuwe merk.

WEB Development

Web Development

Voor dit spectaculaire en nieuwe bedrijf heeft Digital Agency JaxX de website ontworpen én gebouwd. Het design is gebaseerd op het Brand Book dat voor het bedrijf is gemaakt. De website van ‘SPECSTACULR’ heeft als doel om de doelgroep zo goed mogelijk te informeren over haar product. Verder is er middels vertalingen voor gezorgd dat de site beschikbaar is in meerdere talen. Potentiële klanten over de hele wereld moeten de website kunnen lezen en begrijpen hoe het ‘mobile device’ werkt. Kortom, het visitekaartje van dit merk is door onze designers en webdevelopers vertaald naar een goedwerkende en duidelijke website.

Branding & Design

Branding & Design

Zoals hierboven al is vermeld heeft Digital Agency JaxX een volledig Brand Book voor ‘SPECSTACULR’ ontwikkeld. Deze is ontstaan vanuit het Brand Identity Plan dat voor het merk geschreven is. Er is over alles nagedacht: allereerst het logo en beeldmerk, maar ook de pay-off, typografie, tone of voice, kleuren en de look & feel zijn strategisch uitgewerkt. Alle uitingen zijn gekozen passend bij het product dat het merk verkoopt en de branche waarin zij opereert. Verdere designs voor de website, de kickstartercampagne, de sociale mediakanalen en de e-mails zijn op basis van het Brand Book uitgewerkt. Er is duidelijk gekozen voor één stijl die overal online herkend kan worden.

Foto- en videografie

Foto- en Videografie

Waarom professionele foto’s laten maken door Digital Agency JaxX? Professionele foto’s verbeteren niet alleen je SEO maar ook maakt het je content meer visueel en persoonlijk. Dit is ook wat wij voor ‘SPECSTACULR’ hebben gecreëerd. Voor deze service huren wij verschillende modellen in die ook herkenbaar in meerdere afbeeldingen naar voren komen, zowel op social media als op de website en in de e-mails. Maar dat is nog niet alles, voor ‘SPECSTACULR’ hebben wij een professionele video gemaakt in samenwerking met Diversity Agency. Deze video was nodig voor het lanceren van de kickstartercampagne. Het gebruik van videobeeld geeft de werking van het apparaat goed weer en voegt emotie toe aan beeld.

Fotografie

E-Mail Marketing

E-Mail Marketing

Om geïnteresseerden voor dit gloednieuwe product actief te informeren hebben wij de E-mail Marketing voor ‘SPECSTACULR’ uit handen genomen van de eigenaren. Het doel hiervan is voornamelijk het informeren van de doelgroep over technische details, de werking van het apparaat, de voordelen van het apparaat en het beantwoorden van veelgestelde vragen vanuit de kickstartercampagne. Zo hoeven geïnteresseerden niks te missen en worden zij overtuigd om dit nieuwe product te kopen en uit te proberen.

Modellenservice

Modellenservice

De online presentatie van ‘SPECSTACULR’ is van cruciaal belang omdat het product nog niet fysiek op de markt is. Om de juiste visie over te brengen op beeld heeft Digital Agency JaxX professionele modellen ingezet. Met deze modellen kan de juiste doelgroep zich identificeren waardoor zij sneller getriggerd worden. Daarnaast is professioneel acteerwerk van cruciaal belang voor geloofwaardigheid van het product.

Social media marketing

Social Media Marketing

De doorvertaling van het merk middels Social Media Marketing is, gezien het feit dat we een tot in detail uitgewerkt Brand Book hebben liggen, niet erg lastig meer. De tone of voice, kleuren, typografie en het logo van het bedrijf worden exact aangesloten op de andere marketingmiddelen van ‘SPECSTACULR’. Dagelijks worden de volgers geïnspireerd door stijlvolle content op Instagram, Facebook en LinkedIn. Het voornaamste doel hiervan is het vergroten van de naamsbekendheid en het product bij de juiste doelgroep én mogelijk geïnteresseerde partijen krijgen. Hiervoor zijn ook verschillende Social Ads Campagnes uitgevoerd.

SEM Optimalisatie

SEM Optimalisatie

Om de naamsbekendheid van ‘SPECSTACULR’ naar een hoger niveau te tillen is een goede vindbaarheid op het wereldwijde web van groot belang, niet alleen organisch maar ook middels advertenties. Door het creëren van waardevolle content en dit op de juiste manier in te zetten, zorgt Digital Agency JaxX ervoor dat ‘SPECSTACULR’ een hoge positie bemachtigt in zoekmachines zoals Google.

Ben Jij klaar om jouw bedrijf naar een hoger level te tillen?

    Processing...
    Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
    Aanmelden voor de nieuwsbrief
    ErrorHere