h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Publiceer

Meer resultaat in minder tijd. Wij plannen, publiceren en optimaliseren je social media content.

Door middel van een content kalender kunnen wij vanuit een overzichtelijke omgeving al je social media kanalen managen, van dagelijkse posts tot complete campagnes. Ook onderzoeken wij welk type campagne het meest bijdraagt aan jouw doelstellingen om het maximale bereik, likes, interacties, downloads en conversies te behalen. Wij gebruiken statistieken om te bepalen wat het meest ideale moment  is om jouw social media post live te zetten.

Reageer

Verhoog je klanttevredenheid via social media. Ga voor excellente webcare.  

Wij zorgen ervoor dat alle klantberichten van Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter in één aanpasbare omgeving te zien zijn. Behandel berichten door ze te voorzien van een reactie, retweet, like of share. Op deze manier verhoog je de klanttevredenheid en klantloyaliteit. Bovendien geven wij u inzicht in de volledige gesprekshistorie zodat eerdere vragen, reacties of klachten van een klant meegenomen kunnen worden in de response. 

Analyseer

Vergroot je merkbekendheid en verbeter je reputatie. Op basis van onze analyse kan de klantcommunicatie worden.

Wij benutten alle mogelijkheden om jouw merkbekendheid te vergroten. Dit doen wij door te onderzoeken waar en hoe er online over jouw markt en concurrenten wordt gesproken. Wij richten je content, linkbuilding, advertenties en pr-acties op bronnen, auteurs en websites met de meeste bereik, invloed en autoriteit. Wij vergroten jouw merkreputatie door te analyseren hoe media, klanten en andere stakeholders online over je merk praten. Bovendien analyseren wij de online berichtgeving en publieke opinie rond jouw marketing- of communicatiecampagne. Op deze manier bepalen wij het succes van jouw social media strategie.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Aanmelden voor de nieuwsbrief
ErrorHere