h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Social Media Management door Digital Agency JaxX

Door te publiceren, reageren en analyseren laten wij jouw bedrijf interactie en verbinding met nieuwe en bestaande klanten creëren. Wij werken met een Social Media Management tool die inzicht geeft in alle resultaten. We installeren de benodigde tools zodat alles meetbaar wordt. Door een juiste inzet van de social media is het verhogen van het verkeer op de kanalen een realiseerbaar doel geworden.

Publiceer

Meer resultaat uit social media in minder tijd. Wij plannen, publiceren en optimaliseren je social media content.

Wij beheren al je social media vanuit een omgeving door middel van de content kalender. Met dit kalender plan kunnen wij vanuit een overzichtelijke omgeving op al je social media kanalen: van dagelijkse posts tot complete campagnes. Ook zoeken wij voor je uit welke campagne het meest bijdraagt aan jouw doelstellingen. Zo behaal je meer bereik, likes, interacties, downloads en andere conversies. Wij gebruiken statistieken om uit te vinden wat het ideale moment om is om jouw social media post live in te zetten.

Reageer

Verhoog je klanttevredenheid via social media. Ga voor excellente webcare.  

Wij kunnen er voor u voor zorgen dat alle klantberichten van Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter in één aanpasbare omgeving te zien zijn. Behandel berichten door ze direct te voorzien van een reactie, retweet, like of share. Zo help je klanten snel en efficiënt en verhoog je de klanttevredenheid van je merk. Bovendien geven wij u inzicht in de volledige gesprekshistorie, zodat je eerdere vragen, reacties of klachten van een klant kunt meenemen in je antwoord. Zo kan een klant persoonlijker geholpen worden.

Analyseer

Vergroot je merkbekendheid en verbeter je reputatie. Doormiddel van onze analyse kan de communicatie verbeterd worden.

Wij benutten alle potentie om jouw merkbekendheid te vergroten. Dit doen wij door te onderzoeken waar online wel over je markt of concurrenten wordt gesproken, maar nog niet over jouw merk. Wij richten je content, linkbuilding, advertenties en pr-acties op die bronnen, auteurs en websites met de meeste bereik, invloed en autoriteit. Ook willen wij jouw merkreputatie vergroten door in te zien hoe media, klanten en andere stakeholders online over je merk praten. Ook meten wij de online berichtgeving en publieke opinie rond jouw marketing- of communicatiecampagne. Zo bepalen wij met data het succes van je campagne.