h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Waar wij in onze kracht staan!

Een greep uit de services van JaxX

Alle kennis in huis

Digital Agency JaxX helpt je graag, maar dat doen we niet zomaar! Bij elke dienst die wij verschaffen hebben wij een specialist voor je klaar zitten die 24/7 support verleent.

01

Een sterke branding is de basis van een strategisch plan. Branding en IT-strategieën is waar het om draait. Marketing bevat een push strategie, via verschillende kanalen wordt er informatieve content verspreid.

02

Marketing bestaat uit vele aspecten binnen de online wereld. De marketingactiviteiten worden zowel online als offline nauwkeurig geanalyseerd door marktanalyses en onderzoeken.

03

Search Engine Marketing: De combinatie van SEO en SEA. Wij zorgen ervoor dat jij hoger in de gewenste zoekmachines komt te staan door betaalde advertenties of/en organische zoekverkeer optimaliseren.

04

Een E-commerce systeem helpt bij het bouwen van een webshop. Een website maar nog geen webshop? Met bijvoorbeeld WooCommerce kan er een webshop gebouwd worden in het CMS systeem WordPress.

05

Om een visueel aantrekkelijke website te creëren is een webdesign cruciaal. Een modern gemaakte webdesign maken wij voor jouw bedrijf geheel op maat. Dit design word gerealiseerd met CMS systemen.

06

Gestructureerd en snel, om de beste impact te maken. We zorgen er voor dat je de maximale waarde haalt uit IT. Dat is het doel van onze IT development diensten. Vanuit de functie heeft IT altijd meerdere doelstellingen.

Light up your brand!

30
Strategische marketingplannen
Brand Awareness
24
Websites
WordPress/WooCommerce
35
Google Ads
Shopping/Search
120
IT
Support/Development

Meer informatie over onze diensten en services

De basis van onze diensten en services ontstaat door onze strategische aanpak. De basis van elk goed plan is een gedegen plan met een duidelijke doel en merkbeleving.

Om jouw bedrijf of organisatie volledig te adviseren, begeleiden en van uitvoerende marketing, branding en IT activiteiten te voorzien bieden wij een breed scala van diensten aan. Deze diensten worden uitgevoerd door échte specialisten die jarenlang ervaring hebben in hun specialisme. Wij streven jouw doelen na en garanderen de beste resultaten op elk marketing- en IT vlak. JaxX voorziet jouw bedrijf of organisatie van alle Brand & IT vitamines van uit dé Digital Agency van Eindhoven.