h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Waar wij in onze kracht staan!

Een greep uit de services van JaxX

Alle kennis in huis

Digital Agency JaxX helpt je graag, maar dat doen we niet zomaar! Voor elke dienst die wij verschaffen hebben wij een specialist klaar zitten die 24/7 support verleent.

01

Een sterke branding is de basis van een strategisch plan. Branding en IT-strategieën is waar het om draait. Marketing omvat een push strategie: via verschillende kanalen wordt er informatieve content verspreid.

02

Marketing bestaat uit vele aspecten binnen de online wereld. De marketingactiviteiten worden zowel online als offline nauwkeurig geanalyseerd aan de hand van marktanalyses en onderzoeken.

03

Search Engine Marketing: De combinatie van SEO en SEA. Wij zorgen ervoor dat jij hoger in de gewenste zoekmachines komt te staan door betaalde advertenties en/of organische zoekverkeer te optimaliseren.

04

Een E-commerce systeem helpt bij het bouwen van een webshop. Een website maar nog geen webshop? Met bijvoorbeeld WooCommerce kan er een webshop gebouwd worden in het CMS systeem WordPress.

05

Om een visueel aantrekkelijke website te creëren is een webdesign cruciaal. Wij maken voor jouw bedrijf een modern webdesign geheel op maat. Dit design wordt gerealiseerd met CMS systemen.

06

Gestructureerd en snel om zo de grootste impact te maken. Wij zorgen ervoor dat je de maximale waarde haalt uit IT. Dat is het doel van onze IT development diensten. Vanuit de functie heeft IT altijd meerdere doelstellingen.

Light up your brand!

30
Strategische marketingplannen
Brand Awareness
24
Websites
WordPress/WooCommerce
35
Google Ads
Shopping/Search
120
IT
Support/Development

Meer informatie over onze diensten en services

Onze diensten en services zijn gebaseerd op een strategische aanpak. De basis van elk goed plan is een plan voorzien van een duidelijk doel met de nadruk op merkbeleving.

Om jouw bedrijf of organisatie volledig te voorzien van advies, begeleiding en uitvoerende marketing, branding en IT-activiteiten, bieden wij een breed scala van diensten aan. Deze diensten worden uitgevoerd door specialisten die jarenlang ervaring hebben in hun vakgebied. Wij streven jouw doelen na en garanderen de beste resultaten op zowel marketing- als IT gebied. Digital Agency JaxX voorziet jouw bedrijf of organisatie van alle Brand & IT vitamines die van jouw merk een succes zullen maken.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Aanmelden voor de nieuwsbrief
ErrorHere