h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

SEO Marketing

Hoger scoren in Google op een eerlijke manier

Om te groeien in het online landschap is het belangrijk om goed gevonden te worden in Google. Jouw klanten maken gebruik van Google en het is van groot belang om  de juiste doelgroep te bereiken.

De hoofdvraag is echter: wat wil je dat er gebeurt wanneer je gevonden wordt? Alles draait om conversies. Iedere website heeft één of meerdere doelen. Een goede vindbaarheid en optimale SEO is waar wij blij van worden!

  Meest gestelde vragen

  Er wordt ons vaak gevraagd of website optimalisatie daadwerkelijk nodig is en of het resulaten gaat opleveren. Hier kunnen wij kort en direct over zijn. JA! SEO is belangrijk om hoog te scoren in Google. Maar waarom dan? Simpel uitgelegd kan je Google zien als een goede vriend. Wanneer jouw goede vriend veel kennis heeft over een bepaald onderwerp, bijvoorbeeld films, is het makkelijk om advies te vragen over films aan deze vriend. Dit is precies wat Google is: een goede vriend die alles weet en die waardevolle en relevante informatie tot zijn beschikking heeft.

  Aan de hand van SEO kan jij Google laten weten dat jij degene bent met kennis en autoriteit in jouw vakgebied.

  Er wordt wel eens gezegd dat SEA beter is, omdat je betaalt om tot de bovenste zoekresultaten in Google te behoren. Dit is deels waar: je kan campagnes bouwen met Google Ads (SEA) waardoor advertenties boven de organische resultaten en concurrenten worden getoond.

  Het is echter aan te raden om in zowel SEA als SEO te investeren. Hoewel het lang duurt voordat de resultaten van SEO zichtbaar worden is het een goede langetermijninvestering, omdat een opgebouwde reputatie in Google tijd kost maar zeer waardevol is. Met SEA kan je direct extra verkeer naar je website leiden, maar zodra het budget op is dan stopt de zichtbaarheid.

  Met SEO wordt er vaak te weinig gekeken naar de gebruiksvriendelijkheid van een website en meer naar de ranking van de website in Google. Google Rankbrain, dat sinds oktober 2015 geïntroduceerd is door Google, kan gemakkelijker een website ranken op basis van een veelvoud van factoren.

  Sinds de oprichting van Google in de jaren 90 is het internet niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Het verkeer online is enorm. De reden dat SEO lang duurt en niet binnen een paar uur geregeld kan worden is simpelweg vanwege de concurrentie. Wanneer je een uniek product online verkoopt zal je makkelijker hoog scoren dan wanneer je verzekeringen verkoopt, omdat de concurrentie lager is bij de verkoop van unieke producten. Maar  de verkoop van unieke producten betekent automatisch ook minder zoekvolume.

  Bij SEO is het constant meten, rapporteren en bijsturen. Een dynamische SEO strategie is daarom belangrijk en kenmerkend voor het optimaal inzetten van content op je website en socials.

  Gratis SEO check

  Analyseer je webpagina en ontdek welke onderdelen de positie van jouw pagina negatief beïnvloeden.

   Organisch hoog scoren in Google is een symbiose van kennis en toepassingen

   Google is de populairste zoekmachine ter wereld. De kans is groot dat je online op zoek bent naar een Digital Agency dat zich specialiseert in zoekmachineoptimalisatie (SEO). Dan ben je hier aan het juiste adres! Google zoekmachineoptimalisatie is een specialisatie die wij beheersen. Je kunt niet op alle trefwoorden een toppositie bemachtigen in Google, maar je kunt wel degelijk hoog scoren op de belangrijkste trefwoorden die voor jouw business het belangrijkst zijn.

   Hoe zetten wij zoekmachineoptimalisatie (SEO) dan in?

   Omdat je nooit klaar bent met SEO vanwege het constant veranderende proces kan je het zien als een reis van punt A naar punt B. Het is ons doel om tijdens de SEO reis een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten in een zo kort mogelijke tijd. Dit doen wij onder andere door autoriteit op te bouwen in Google voor jouw pagina’s en jouw domein.

   Blogs

   Blogs zijn een perfecte manier om nieuwe content te publiceren voor je website en alles recent en up-to-date te houden. Met  blogs kan je relevante content publiceren die belangrijke zoektermen bevatten voor jouw doelgroep.

   Linkbuilding

   De kracht van linkbuilding is vandaag de dag nog steeds zichtbaar. Linkbuilding is in het leven geroepen door Google eind jaren 90. Waar het om draait: ‘you are what you E-A-T’. Expert, Authoritative en Trustworthy. Het is belangrijk dat wanneer pagina’s of websites naar jouw website linken zij zelf ook een hoge autoriteit hebben en betrouwbaar zijn. Op deze manier is hun linkje naar jouw website extra krachtig.

   On-page SEO

   Binnen het vak van SEO bestaan 2 hoofdlijnen: On-page SEO en Off-page SEO. On-page SEO zijn alle elementen die aangepast kunnen worden op een website, zoals content, h1 tags, title tags, menustructuur, kleuren, schaalbaarheid en nog veel meer. Wij van JaxX zijn experts in On-page SEO en het analyseren van data met betrekking tot jouw website/webshop.

    

   Seo Analyse

   Een SEO analyse is cruciaal om je succes te verbeteren in Google. In het online landschap draait alles om meten. Wanneer we kijken naar verschillende factoren van een website kunnen we op een goede manier SEO inzetten om een zo optimaal resultaat te behalen.

   Optimale SEO tekst

   Het internet staat vol met adviezen en tips om een sterke geoptimaliseerde tekst te schrijven. Vroeger was het zo dat wanneer je een bepaald zoekwoord maar vaak genoeg liet voorkomen in een tekst (keyword stuffing) je een goede score had. Tegenwoordig is het gelukkig een stuk beter geworden en maakt Google ook gebruik van semantische zoekwoorden, ofwel gerelateerde zoekwoorden, om te bepalen waar de pagina over gaat.

   SEO techniek

   SEO draait niet alleen om het optimaal inzetten van content (tekst en plaatjes) maar ook om de techniek erachter. Wanneer elementen op je website robots blokkeren van Google of wanneer je website traag is zal je nooit hoog scoren in Google. Daarom helpen wij je graag om problemen op te sporen die jouw explosieve groei (nu nog) in de weg staan.

   SEO Training

   Ben je al goed op weg met diverse SEO technieken voor website optimalisatie maar lukt het niet echt? Dan helpen wij je graag om jouw seo skills naar een hoger level te tillen. Heb jij ook vrienden of collega’s die meer willen weten van SEO, let us know!

   Doorlopende Optimalisatie

   SEO optimalisatie is geen quick fix, maar een ongoing proces. Je moet altijd je best doen om je concurrentie voor te blijven en dat is wat de ambacht van zoekmachineoptimalisatie zo aantrekkelijk maakt. We volgen de laatste ontwikkelingen en maken gebruik van de beste tools.

   Google partner banner
   Se ranking banner
   colin-stoltz

   Daag ons uit    Processing...
    Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
    Aanmelden voor de nieuwsbrief
    ErrorHere