h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

SEO Marketing

Hoger in Google op een eerlijke manier

Om te groeien in de online wereld moet je goed gevonden worden door Google. Je klanten zitten op Google en daarom is het van groot belang om gevonden te worden door de juiste doelgroep.

Maar de hoofdvraag is; wat wil je dat er gebeurt wanneer je gevonden bent? Alles draait om conversies. Iedere website heeft 1 of meerdere doelen. Goed vindbaar en een optimale SEO is waar ons hart sneller van gaat kloppen.

Organisch hoog scoren in Google is een symbiose van kennis en toepassingen

Zoals je zelf al weet is Google de populairste zoekmachine ter wereld. De kans is groot dat je online op zoek bent naar een Digital Agency dat zich specialiseert in zoekmachineoptimalisatie (seo). Dan ben je hier aan het juiste adres. Google zoekmachineoptimalisatie is een tak van sport die wij beheersen. Je kunt niet op alle trefwoorden een toppositie bemachtigen in Google maar je kunt wel degelijk hoog scoren op de belangrijkste trefwoorden die voor jouw business belangrijk zijn

Hoe zetten wij zoekmachineoptimalisatie (SEO) dan in?


Omdat je nooit echt klaar bent met SEO vanwege het proces dat constant verandert is het een mooie reis van punt A naar punt B. het is ons doel om tijdens de SEO reis een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten in een zo kort mogelijke tijd. Dit doen wij onder andere door autoriteit op te bouwen voor jouw pagina’s en jouw domein.

Blogs

Blogs zijn een perfecte manier om nieuwe content te publiceren voor je website en ook om alles recent en up to date te houden. Met  blogs kun je relevante content publiceren met de zoektermen die belangrijk zijn voor jouw doelgroep.

Linkbuilding

De kracht van linkbuilding is vandaag de dag nog steeds voelbaar. Linkbuilding is in het leven geroepen door Google in de eind jaren 90. Waar het om draait is ‘you are what you E-A-T’ en hiermee wordt bedoeld; expert, authoritative and trustworthy. Dus het is belangrijk wanneer mensen naar jouw website linken dat zij zelf ook een hoge autoriteit hebben, op die manier is hun linkje naar jouw website krachtiger.

SEO Analyse

Heeft het werk wat we doen nut? Wat zijn de scores? Hoeveel datapoints kunnen we controleren? We willen namelijk goed doormeten wat werkt en wat niet. Inmiddels weten we na jaren ervaring wat goed werkt en wat niet. Maar omdat het landschap van zoekmachineoptimalisatie constant verandert zitten we erbovenop. Daarom voeren we vaak analyses uit en sturen we constant bij.

Seo Analyse

Een SEO analyse is cruciaal wanneer je succesvol wilt zijn binnen de online zoekresultaten. In het online landschap draait alles om meten. Wanneer we kijken naar verschillende factoren binnen een website kunnen we op een goede manier SEO inzetten om zo het optimale resultaat te behalen.

Optimale SEO tekst

Het internet staat vol met adviezen en tips om een goede SEO geoptimaliseerde tekst te schrijven. Dus aan informatie over SEO ontbreekt het niet. Vroeger was het zo dat wanneer je een bepaald zoekwoord maar vaak genoeg liet voorkomen in een tekst (keyword stuffing) dat je dan al een goede score had. Tegenwoordig is het gelukkig een stuk beter geworden en maakt Google ook gebruik van semantische zoekwoorden, ofwel gerelateerde zoekwoorden om te bepalen waar de pagina over gaat.

SEO techniek

SEO draait niet alleen om het optimaal inzetten van content (tekst en plaatjes) maar ook om de techniek erachter. Wanneer er elementen zijn op je website die de robots blokkeren van Google of wanneer je website erg traag is dan zal je nooit hoog scoren in Google. Daarom helpen wij je graag issues op te sporen die jouw explosieve groei in de weg staan.

SEO Training

Ben je al goed op weg met diverse SEO technieken om hoog te scoren in Google maar lukt het niet echt? Dan helpen wij je graag met advies en support om jouw seo skills naar het volgende level te tillen. Heb jij ook vrienden of collega’s die meer willen weten van SEO let us know!

Doorlopende Optimalisatie

SEO optimalisatie is geen quick fix. Dit is een proces wat ongoing is. Dit is het mooie aan SEO. Je moet altijd je best doen om voor je concurrentie te blijven en dat is wat de ambacht van zoekmachineoptimalisatie zo aantrekkelijk maakt. We volgen de laatste ontwikkelingen gebruiken de beste tools.

Google partner banner
Se ranking banner
colin-stoltz

Daag ons uit

Meest gestelde vragen

Vaak wordt ons gevraagd of het wel allemaal nodig is, en of het wel zoden aan de dijk zet om alles te optimaliseren op de website. En hier kunnen wij erg kort en direct over zijn. JA het heeft zeer zeker zin wanneer je hoog wil scoren in de Google zoekmachine om SEO toe te passen. Maar waarom dan? Als we het simpel uitleggen dan kun je Google zien als een goede vriend. Wanneer jouw goede vriend ervaring heeft op een bepaald vlak, bijvoorbeeld wanneer jouw goede vriend een echte filmkenner is en alles van films weet, dan ga je wanneer je een nieuwe film wilt kijken eerst naar jouw goede vriend toe om te vragen wat hij van die film vond. Dat is precies wat Google is. Een goede vriend die alles weet en die altijd de meest waardevolle relevante informatie zal geven.

Daarom is SEO belangrijk want op deze manier kun jij Google laten weten dat jij degene bent met kennis en autoriteit over het onderwerp waar jij je SEO voor inzet.

Er wordt ons weleens gezegd dat SEA beter is om toe te passen omdat je met SEA kunt betalen om bovenaan te staan. Dit is deels wel waar, want je kunt inderdaad reclamecampagnes bouwen met Google Ads (SEA) en dan boven de organische resultaten zichtbaar zijn voor je potentiële klanten.

Echter is het aan te raden wanneer daar budget voor is om van zowel SEA als SEO gebruik te maken. Met SEO duurt het langer voordat je iets merkt van het verkeer dat naar je website gaat, maar wanneer er meer verkeer naar je website komt door SEO dan is dit een langetermijnoplossing. Met SEA kun je meteen verkeer naar je website genereren. Maar zodra je budget op is dan stopt de zichtbaarheid.

Met SEO wordt er vaak te weinig gekeken naar de gebruiksvriendelijkheid van een website en meer naar hoe de zoekmachine de website ziet. Google Rankbrain dat sinds oktober 2015 geïntroduceerd is door Google kan gemakkelijker een website ranken op basis van een veelvoud van factoren.

Sinds het ontstaan van Google in de jaren 90 tot en met nu, is het internet niet meer weg te denken uit ons leven. Het verkeer online is op ongekende hoogtes en de reden waarom SEO lang duurt en niet binnen een paar uur geoptimaliseerd kan zijn, is simpelweg vanwege de concurrentie. Wanneer je een uniek product online verkoopt zal je makkelijker hoog scoren dan wanneer je verzekeringen verkoopt, omdat de concurrentie lager is bij de verkoop van unieke producten. Maar wanneer je unieke producten verkoopt betekent dit automatisch ook minder zoekvolume.

Bij SEO is het constant meten, rapporteren en bijsturen. Een dynamische SEO strategie is daarom belangrijk en kenmerkend voor het optimaal inzetten van content op je website en op je socials.

Gratis SEO check

Analyseer je webpagina en ontdek welke onderdelen de positie van jouw pagina negatief beïnvloeden.