h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Ruyters voor Ruiters

KLANTCASE

Wie is 'Ruyters voor Ruiters'?

Een zadelspecialist met een uitgebreide collectie zadels en accessoires – dat is ‘Ruyters voor Ruiters’. Door service, kwaliteit en vakmanschap voorop te zetten helpt ‘Ruyters voor Ruiters’ al jarenlang klanten aan het perfecte zadel. Daarnaast verzorgt ‘Ruyters voor Ruiters’ service en onderhoud aan zadels van diverse nationale- en internationale topruiters en stallen. Iets om trots op te zijn! Door diverse kanalen te beheren ondersteunt Digital Agency JaxX bij de vergroting van de online zichtbaarheid van ‘Ruyters voor Ruiters’.

WEB Development

Web Development

Een goed webdesign is essentieel wanneer je als merk een optimale klantreis wil bieden. Om potentiële klanten een goede eerste impressie te geven heeft Digital Agency JaxX de webshop van ‘Ruyters voor Ruiters’ dan ook in een nieuw jasje gestoken.

Social Media Marketing

Social Media Marketing

Door middel van eigen fotografie en een goede contentplanning biedt Digital Agency JaxX ondersteuning aan ‘Ruyters voor Ruiters’ op het gebied van Social Media Marketing. Door hierbij een feed op te zetten waarin zowel geïnspireerd als geïnformeerd wordt, wordt ‘Ruyters voor Ruiters’ online gepositioneerd als een ware zadelspecialist.

E-Mail marketing

E-Mail Marketing

Tevens verzorgt Digital Agency JaxX voor ‘Ruyters voor Ruiters’ maandelijks online nieuwsbrieven, ook wel E-mail Marketing genoemd. Hierbij worden de laatste trends en benchmarks op de voet gevolgd, alles om ervoor te zorgen dat e-mailcampagnes van onze klanten zo optimaal mogelijk presteren. Door voor ‘Ruyters voor Ruiters’ in te spelen op de actualiteit, zoals evenementen die op de planning staan, wordt ervoor gezorgd dat campagnes nauw aansluiten op de behoefte van de doelgroep.

Foto- en Videografie

Foto- en Videografie

‘Ruyters voor Ruiters’ staat bekend om haar kennis en vaardigheden, wat dan ook belangrijk is om over te brengen aan (potentiële) klanten. Door middel van Fotografie verzorgt Digital Agency JaxX professioneel beeldmateriaal voor ‘Ruyters voor Ruiters’, een eerste indruk kun je namelijk slechts één keer maken! Door deze beelden op alle kanalen in te zetten ontstaat een compleet en betrouwbaar beeld van ‘Ruyters voor Ruiters’, waarbij het vakmanschap visueel gemaakt wordt.

SEM OPTIMALISATIE

SEM Optimalisatie

Door middel van onder andere zoekwoordenonderzoek en contentoptimalisatie ondersteunt Digital Agency JaxX in de online vindbaarheid van ‘Ruyters voor Ruiters’. Zo begint tegenwoordig bijna iedere zoektocht online, waarbij een goed vindbare website van cruciaal belang is. Digital Agency JaxX doet er dan ook alles aan om successen te realiseren voor onze klanten, we love to see our clients GRRROW!

Ben Jij klaar om jouw bedrijf naar een hoger level te tillen?

    Processing...
    Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
    Aanmelden voor de nieuwsbrief
    ErrorHere