h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

RAW Interiors

KLANTCASE

Wie is 'RAW Interiors'?

Persoonlijk, onbevangen en recht door zee – dat is ‘RAW Interiors’. Door een tijdloze en unieke collectie aan meubels en accessoires te bieden voorziet ‘RAW Interiors’ in de ultieme woonbeleving. Hiernaast biedt ‘RAW Interiors’ een tailormade Private Label en verzorgen zij interieurprojecten op maat. Hun kenmerkende signature style wordt op elk kanaal consistent geuit, waar Digital Agency JaxX aan bijdraagt.

Social Media Marketing

Social Media Marketing

Social media marketing is onmisbaar in de sterke online strategie van ‘RAW Interiors’. Door het prominent naar voren brengen van de typerende stijl van ‘RAW Interiors’ op social media wordt de doelgroep dagelijks geïnspireerd. Een sterke focus op tijdloze en unieke beelden heeft tevens gezorgd voor een forse groei van de sociale mediakanalen.

E-Mail Marketing

E-Mail Marketing

Digital Agency JaxX verzorgt voor ‘RAW Interiors’ maandelijks online nieuwsbrieven, ook wel E-mail Marketing genoemd. Hierbij worden de laatste trends en benchmarks op de voet gevolgd om ervoor te zorgen dat e-mailcampagnes zo optimaal mogelijk presteren. Door voor ‘RAW Interiors’ in te spelen op de actualiteit wordt ervoor gezorgd dat campagnes nauw aansluiten op de behoefte van de doelgroep.

Foto- en Videografie

Foto- en Videografie

Bij het weergeven van eigen en authentieke foto’s krijgt de doelgroep direct een kloppend beeld van een merk. Ook voor ‘RAW Interiors’ verzorgt Digital Agency JaxX foto- en videografie, waarbij gefocust wordt op de beleving die passend is bij ‘RAW Interiors’. Door deze beelden vervolgens middels alle kanalen strategisch in te zetten ontstaat een consistent beeld van ‘RAW Interiors’.

SEM Optimalisatie

SEM Optimalisatie

Soms kan het zijn dat een klant opzoek is naar iets specifieks, zoals een interieurzaak. Niet iedereen gebruikt hiervoor social media. Door een goede SEO zorgt Google ervoor dat jouw bedrijf boven aan de lijst van soortgelijke bedrijven komt te staan. Samen met onze krachtige SEO-specialisten bij Digital Agency JaxX zorgen wij ervoor dat ‘RAW Interiors’ aan de top komt te staan.

Ben Jij klaar om jouw bedrijf naar een hoger level te tillen?

    Processing...
    Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
    Aanmelden voor de nieuwsbrief
    ErrorHere