h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Stagiaire mediavormgeving Visual
Design

Vanaf september ben ik een stagiaire bij Digital Agency Jaxx. Ik begon met animaties maken en storyboards uitwerken, dit heb ik ook op mijn school geleert en ik leer bij Jaxx nog veel meer, zoals met Canva werken of hoe ik dingen anders kan doen in After Affects. Ik maak graag dingen zoals animaties maar ik kan ook ontwerpen, illustreren en editen. Met Editen houd ik mezelf lang mee bezig omdat ik goed wil presteren. Gelukkig is iedereen bij Jaxx heel begripvol en kan ik alles op mijn eigen tempo doen.

‘Leven is zoals een keyframe, kan altijd anders’

Biography

Ik volg de opleiding Media vormgeving Visual design met specialisatie in Animatie. Ik ben dus vooral op school bezig met het animeren van dingen, tekeningen illustreren en editen. Ook in mijn vrije tijd vind ik het leuk om bezig te zijn met illustreren, maar ook schilderen.

Tijdens mijn opleiding heb ik veel geleerd over animeren, in zowel 3d en 2d. Ik weet dus het een en ander over hoe animaties in elkaar moeten worden gezet en hoe ik het efficiëntste iets kan creëren zonder dat alles crasht.

In de tijd die ik nog over heb vind ik het ontzettend leuk om te gamen, mijn favoriete games zijn Animal Crossing en Stardew Valley

Skills

Creativiteit 0
Editen 0
Animeren 0
Illustreren 0
Content creatie 0

Message