h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

IT Development

 

‘Gestructureerd en snel, om de beste impact te maken.’

We zorgen er voor dat u de maximale waarde haalt uit ICT. Dat is het doel van onze IT development diensten. Vanuit de functie heeft ICT altijd meerdere doelstellingen. Het moet voor uw klanten makkelijker maken om zaken te doen en uw medewerkers ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden. Het moet processen efficiënter en sneller maken en wellicht wel het belangrijkste: ICT moet zo flexibel zijn dat het zich kan aanpassen aan iedere organisatieverandering en uitdaging die op uw pad verschijnt.

Wij helpen onze klanten bij het omzetten van hun organisatie strategie naar een duidelijke, haalbare ICT strategie. In lijn met de business strategie geeft de ICT strategie u een goed beeld van uw toekomstige ICT en Informatie architectuur en beantwoord tevens de vele overige vragen zoals Onsite of Cloud en of u het invullen van deze strategie zelf moet doen of moet laten doen.

 

Onze expertises:

  • Management Service Provider
  • Firewall, Wifi en power met Ubiquity
  • In Control Service
  • Antivirus, back-up en service
  • Office 365

Benieuwd naar onze development services en kan jouw bedrijf wel wat Branding & IT vitamines gebruiken? Neem contact met ons op telefonische: 040 303 58 58 of mail ons: [email protected]

Category:

Date: