h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Front-end developer /
Designer

Bij de realisatie van een website of webshop komt veel kijken. Het is van groot belang om een gebruiksvriendelijke site te ontwikkelen die snel is en ook nog eens hoog rankt in de gangbare zoekmachines. Daarnaast is het onmisbaar om up-to-date te blijven op de populaire social media kanalen. Binnen Digital Agency JaxX ontzorgen wij de gehele digitale beleving van jouw bedrijf of merk.

‘Succes is een reis, niet een bestemming.’

Biography

Mijn kracht ligt bij het ontwerpen en ontwikkelen van custom WordPress / WooCommerce websites en zorgen dat deze op een winstgevende manier worden onderhouden. Ook richt ik het WordPress dashboard zo gebruiksvriendelijk mogelijk in zonder toeters en bellen. Ik ga altijd voor maximale klanttevredenheid doordat ik meedenk met de klant in mogelijkheden. Op deze manier draag ik bij aan de verbluffende resultaten van onze klanten die zich uiten in flinke stijgingen van hun omzetcijfers.

 

Mijn vaardigheden pas ik ook toe op mijn eigen ondernemende activiteiten, zoals mijn webshop in zonwering. Neem gerust een kijkje op https://daklichtzonwering.nl/.

Skills

UI / UX design 0
HTML / CSS 0
Wordpress 0
PHP 0
Customer Support 0

Message