h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Over JaxX

Brand Identity

Een strategisch plan is het begin van een goed doorlopend proces. Wij geloven in de kracht van een unieke identiteit. Zo ook voor onze eigen organisatie.

Met een scherpe focus op ons doel is er niks wat ons kan afschrikken. Ambitie komen we hierbij zeker niet te kort. Op de voorgrond lijken wij misschien lief, maar zodra er gewerkt moet worden zetten we volle bak de beuk erin.

Wij maken van elk bedrijf een merk. Wij weten wat er nodig is om relevant te blijven en groei en ontwikkeling te realiseren.

Wij hebben alle expertises in huis en weten waar we het over hebben. Wij geloven in de kennis van onze werknemers.

Wij zijn enthousiast en willen dat graag met jou delen. Daarom werken wij met snelle, korte lijnen en kunnen we verfrissend eerlijk zijn.

How can we make you grow?

1.
1

Brand Identity

Wij geloven in de kracht van branding: achter elk merk schuilt een identiteit.

2.
2

Strategie

Zonder strategie geen succes! Wij kunnen jouw onderneming laten groeien aan de hand van een plan.

3.
a
3

Marketing- en IT-middelen

Middelen worden zorgvuldig uitgekozen op basis van het Brand Identity plan.

4.
4

Effect!

Het effect kan voor elke klant anders zijn, zoals meer conversies of een hogere omzet.

Kennis in
huis

De specialisten van JaxX staan 24/7 voor je klaar. Met alle kennis in huis over Branding, Marketing & IT zijn wij de beste Digital Agency uit Eindhoven. Dankzij een kritische kijk op belangrijke zaken en eerlijke feedback halen wij het beste uit jouw bedrijf.

Design 0
Development 0
Support 0
Experience 0

Testimonials

Volgens mij maken wij van alle diensten wel gebruik. Al vrij snel hadden wij door dat Digital Agency JaxX weet wat belangrijk is. Er was meteen een klik en we voelde ons begrepen doordat zij snel tot de kern kunnen komen van wat verstandig is om te doen. Digital Agency JaxX is heel ondernemend en veel meer dan alleen adviseurs. Er is een echte commitment aan onze doelstellingen. Kenmerkend is dat zij een energieke groep zijn die zeker zijn van hun zaak.

VIPSQUARE
Eric MJ Smulders & Gèrald JG Belemans

Testimonials

Het balletje is gaan rollen toen Digital Agency JaxX als beste marketing bureau van Eindhoven werd uitgeroepen. Door het belang van de dienstverlening en de uitgesproken kennis, was uiteindelijk de keuze snel gemaakt. Wij zijn heel tevreden over de dienst e-mailmarketing, alles ziet er keurig uit en afspraken en deadlines worden scherp nageleefd.

Licht op Eindhoven
Niels ter Haar

Testimonials

Vanaf het begin was er meteen een klik. De duidelijke ideeën over de toekomstvisie en relevantie van het bedrijf kwamen precies overeen met onze wensen. Ook hebben wij sterk het gevoel dat we controle hebben over de data. Alles kan realtime worden nagekeken waardoor we zo altijd actueel inzicht hebben. Digital Agency JaxX is een ambiteus bedrijf wat goed meedenkt en verfrissend eerlijk is.

Proflamps
Bob Lont
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Aanmelden voor de nieuwsbrief
ErrorHere