h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Bekijk onze strategische aanpak binnen
de online marketing- en IT wereld.

1.
1

Strategie

Zonder strategie, geen succes! Wij kunnen jouw onderneming laten groeien doormiddel van een plan.

2.
2

Design

We brengen jouw merk tot leven met een uniek meesterwerk, speciaal voor je gebouwd.

3.
a
3

Development

Samen halen we de complexiteit uit jouw IT-infrastructuren, de oplossing voor jou!

4.
4

Support

Cloud oplossingen, het beheren van hardware en software zijn zaken waar ons hart voor klopt.

Kwaliteit in
elke stap

Bij Digital Agency JaxX draait het om de gewenste resultaten voor jouw bedrijf of organisatie. Elke stap wordt met de grootste zorg uitgevoerd, van het analyseren van de beginsituatie tot het meten van de resultaten. Naast inlevingsvermogen bepalen de kwaliteit en efficiëntie van de uitvoering de hoge kwaliteit van onze branding en IT-diensten.

Design 0
Development 0
Support 0
Strategie 0

How can We make You grow?

E-commerce

Het aantal online aankopen nemen sterk toe en het is daarbij belangrijk dat jij alle marketingkansen benut voor je webshop of website. Onze experts helpen jou graag bij het inzetten van social ads of Google shopping campagnes. E-commerce heeft nog veel meer aspecten dan deze. We willen een zo gunstig mogelijke ROI (return on investment) behalen. Kijk voor aantrekkelijke pakketten naar onze dienst E-commerce en versterk jezelf online!

Marketing

Steeds meer mensen zijn online actief. Zonde als je hier geen gebruik van maakt om hier al eerste contacten te leggen met potentiele klanten. Wij zijn sterk in het gebruiken van strategische marketingtactieken die zich bewezen hebben. Het neerzetten van online campagnes, e-mailmarketing en social media management zijn voor ons dagelijkse kost.

Branding

Eerst moet een merk sterk op de grond staan voordat het succesvol zal zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het neerzetten van een sterk merk. Dit gebeurd met behulp van een Brand Identity Plan. Zo wordt er vanaf de basis duidelijk wat de doelen zijn en vloeit er een doelgerichte strategie uit. Op deze manier is de markt onderzocht, gekeken naar trends en zijn de middelen bepaald die het beste resultaat opleveren. Uiteindelijk gaat het om het omzetten van de waarden van een bedrijf in een visuele, maar ook niet visuele identiteit die het merk tot in de puntjes vertegenwoordigt.

SEM Optimization

SEM staat voor Search Engine Marketing en betekend zoekmachinemarketing. Het is belangrijk dat jouw website geheel geoptimaliseerd is. Hierbij is de SEO belangrijk in het kiezen van de juiste zoekwoorden om hoger te scoren in de Google zoekmachine. De SEA is daarentegen belangrijk om met betaalde advertenties conversies en meer interactie te genereren.

Web Design

Vanwege COVID-19 is het aantal webwinkels verdubbeld. Om deze reden moet jij ervoor zorgen dat jouw webshop of website sterker is dan de concurrenten. Wij hebben een team aan professionals die ervoor zorgen dat de webshop/website een flinke boost krijgt en meer conversies zal genereren. Zij kunnen een krachtig webdesign realiseren dat zelfs de sterkste concurrenten overtreft. Daarbij is het zelfs mogelijk om deze geheel door deze specialisten te laten hosten, zodat hij up-to-date blijft en jij kostbare tijd bespaard.

IT Development

Werken met de modernste technieken zoals VOIP, Vamo, Office 365 en overige Cloud diensten. Voor zowel Daas, Iaas en Paas worden klanten geadviseerd en wordt er een totaal oplossing aangeboden. Verder kan er op het gebied van IT altijd hulp gevraagd worden en weet onze afdeling altijd tot een passende oplossing te komen. Zij zijn gespecialiseerd in het aangepast programmeren voor complexe functies.

Lees wat klanten over ons zeggen

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Aanmelden voor de nieuwsbrief
ErrorHere