h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Oktober in Huis

KLANTCASE

Wie is 'Oktober in Huis'?

Meesterbinders met een groot gevoel voor sfeer, stijl en vormgeving – dat is Oktober in huis. Door samen te zoeken, kijken, durven, denken én te doen volgt Oktober in huis haar gevoel bij elke creatie. De bloemenwinkel van Oktober in huis is dan ook gevuld met een grote diversiteit aan bloemen, vazen en kunstwerken. Álles om klanten te raken – en daar draagt Digital Agency JaxX aan bij.

WEB Development

Web Development

In de huidige 24-uurseconomie wil men alles op elk moment online kunnen bestellen, dus óók bloemen! Door een gebruiksvriendelijke en snelle webshop op te leveren voor Oktober in huis kunnen klanten op elk moment van de dag de mooiste boeketten en woonaccessoires bestellen.

Social Media

Social Media Marketing

Social media is dé perfecte manier om te laten zien wie je bent als bedrijf. Door een consistente social media strategie in te zetten wordt Oktober in huis ondersteund in het inspireren en informeren van hun doelgroep. Hierbij wordt te allen tijde gefocust op het gevoel voor sfeer, stijl en vormgeving waar Oktober in huis bekend om staat.

E-Mail marketing

E-Mail Marketing

Nieuwe producten, aankondigingen van feestdagen of updates over de winkel – klanten van Oktober in huis hoeven geen enkel nieuwtje meer te missen. Zo verzorgt Digital Agency JaxX maandelijks de e-mail marketing voor Oktober in huis, waarbij de meest actuele informatie én inspiratie omtrent deze bloemenwinkel wordt gedeeld.

Foto- en Videografie

Foto- en Videografie

Het bieden van kwalitatief goede content is van essentieel belang voor elk merk. Voor Oktober in huis verzorgt Digital Agency JaxX dan ook foto- en videografie, waarbij de unieke stijl van Oktober in huis vastgelegd wordt. Zo wordt met regelmaat geshoot bij deze klant om ervoor te zorgen dat de content altijd up-to-date is. Niet onbelangrijk, aangezien Oktober in huis met een snel wisselend aanbod werkt.

SEM

SEM Optimalisatie

Oók concurrenten bevinden zich online, waardoor een goede vindbaarheid van essentieel belang is. Door relevante content te ontwikkelen, bijvoorbeeld over rouwboeketten, ondersteunt Digital Agency JaxX bij de zoekmachineoptimalisatie van Oktober in huis.

Ben Jij klaar om jouw bedrijf naar een hoger level te tillen?

    Processing...
    Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
    Aanmelden voor de nieuwsbrief
    ErrorHere