h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Marketing Designer

Bij Digital Agency JaxX krijg ik de ruimte om te oriënteren op verschillende aspecten binnen de online wereld. Ik ga te werk met e-mail marketing, foto’s bewerken en content creatie.
Als creatieve communicatie student spreekt mij dit heel erg aan en is JaxX de geschikte plek voor mij om meer te leren over de onlinewereld binnen de marketing. Zo kan ik mezelf binnen Digital Agency JaxX verder ontwikkelen en specialiseren.

‘Denk aan social media als online daten, swipe rechts of links, knap of niet. Social media is Tinder.’

Biography

Tijdens mijn opleiding Communicatie – Creative Concepts for Communicaton heb ik al een basis mogen leren over communicatie en marketing. Tijdens mijn stage bij Digital Agency JaxX is mijn passie voor online marketing steeds meer gegroeid. Wat mij heel erg aanspreekt aan online marketing is e-mail marketing. In dit middel mag ik mezelf specialiseren bij JaxX.  

Ik ben een creatief persoon en dit laat ik op verschillende vlakken zien. Door creatief en oplossend te denken kom ik er altijd uit en werk ik ook veel creatieve opdrachten uit. Naast e-mail marketing trekt ook social media mijn aandacht. Op dit gebied wil ik mijn kennis en vaardigheden nog graag verbeteren.  Gelukkig krijg ik hier bij Digital Agency JaxX de kans voor! 

Skills

Creativiteit 0
Samenwerken 0
Foto's bewerken 0
Content creatie 0
Email marketing 0

Message

    Processing...
    Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
    Aanmelden voor de nieuwsbrief
    ErrorHere