h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Stagiaire fotografie &
content creatie

Sinds september ben ik als stagiaire bij Digital Agency JaxX te vinden. JaxX geeft mij de kans om mijn communicatie kennis en design skills uit te breiden. Ik weet zeker dat ik tijdens deze stage veel ga leren en mooie kansen krijg om mezelf te bewijzen.
Mijn werkzaamheden zijn erg uiteenlopend. Ik creëer content voor Social Media, maak reels voor bedrijven, ontwerp logo’s en bewerk foto’s die vers van een shoot komen. Hier kan ik echt mijn passie in kwijt. Bij JaxX word ik door iedereen mee genomen en krijg ik de kans om van alles iets te leren en dat past perfect bij mij, want ik ben heel leergierig.

‘Denk aan social media als online daten, swipe rechts of links, knap of niet. Social media is Tinder.’

Biography

Ik volg de opleiding Communicatie – International Event, Music & Entertainment studies. Tijdens deze opleiding mag ik richting geven aan mijn eigen leerproces. Vanaf jaar twee zijn wij dan ook begonnen met Challenge Based Learning. Onder begeleiding van een coach en samen met een groep medestudenten werken wij aan uitdagende vraagstukken uit de praktijk. In een team werken en samen brainstormen zit er zeker bij mij ingestampt.

Tijdens mijn opleiding heb ik mijn passie ontwikkeld voor design. Daarom heb ik er ook voor gekozen om een Minor Graphic Design te volgen.  Tijdens deze minor heb ik mijn skills en kennis van een designproces kunnen verbeteren. Als er een logo of een magazine ontworpen moet worden, sta ik vooraan!

Skills

Creativiteit 0
Samenwerken 0
Foto's bewerken 0
Content creatie 0
Logo Design 0

Message