h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Een eerste indruk maak je natuurlijk maar één keer. Op professionele wijze visueel beeld verspreiden op online- en offline platformen is daarbij uiterst belangrijk. Door het inzetten van ervaren modellen krijgt jouw bedrijf meer uitstraling en body. Wij zorgen ervoor dat de content de juiste look & feel bevat door te kijken naar een model dat echt past bij de visie en missie van jouw Corporate Identity. Het effect moet doorslaggevend zijn en zal het bedrijf een professionele uitstraling geven.

Een campagne starten met modellen is essentieel om jouw bedrijf te voorzien van een professionele uitstraling. Door het gebruik van eigen beelden laat je als bedrijf zien wie jij bent en kun je een sterke verbinding maken met jouw ideale klant. Het inzetten van ervaren modellen in die eigen beelden draagt bij aan een professionele uitstraling en versterkt het beeld dat de doelgroep van jouw bedrijf heeft. ‘Mensen trekken bovendien mensen’, een knap gezicht trekt de aandacht en zorgt ervoor dat jouw product of dienst écht wordt gezien.

Bij het zoeken van de geschikte modellen wordt samengewerkt met State of Talent, een professioneel modellenbureau met modellen in allerlei categorieën. 10 jaar geleden werd State of Talent opgericht door Nadia Poeschmann. Inmiddels werken er meer dan 100 mensen die allemaal ervaring hebben in de event- en mediabranche. Steeds meer modellen hebben zich aangesloten bij het platform, waardoor uit een ruim aanbod aan modellen geselecteerd kan worden.

Naast de aanwezigheid van knappe gezichten op de dag van de shoot is het ook belangrijk dat de modellen worden voorzien van de juiste styling en make-up. Om deze reden zal make-up artist Victoria Boo op de dag van de shoot aanwezig zijn. Zij is inmiddels al 10 jaar werkzaam als visagist en is gespecialiseerd in zowel visagie, special make-up effects als haarwerk. Haar expertise voorziet de modellen van de juiste look & feel die naadloos aansluit bij de missie en visie van jouw bedrijf.

Nadat de foto’s afgeleverd zijn is het nog niet klaar. Wij helpen graag bij het integreren van deze afbeeldingen op de website en social media kanalen. Het maken van sterke merk foto’s is één ding, maar het vervolgens strategisch inzetten van deze foto’s is net zo belangrijk. Als alomvattend marketing bureau laten wij je hier niet in de steek.

SHOW YOUR IDENTITY THROUGH YOUR OWN PHOTOS

PORTFOLIO

Deze bedrijven gingen je al voor

HS FASHION

SPECSTACULR

BEKIJK EENS DE BEELDBANK VAN HS FASHION

BEKIJK EENS DE BEELDBANK VAN SPECSTACULR

Ben Jij klaar om jouw bedrijf naar een hoger level te tillen

door middel van professionele foto’s?

Meld je aan via onderstaand contactformulier. Dan maken we snel een afspraak om de wensen
voor jouw eigen beeldbank te bespreken. Naar aanleiding van dit gesprek maken wij een
offerte op maat.

jaxx-photo


    Processing...
    Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
    Aanmelden voor de nieuwsbrief
    ErrorHere