h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Marketing en Communicatie

Tijdens mijn stage bij Digital Agency JaxX leer ik om verschillende marketingstrategiën in de praktijk toe te passen. Momenteel ben ik me nog aan het oriënteren wat mij het meest interesseert binnen de online marketing wereld. Na me georiënteerd te hebben, stel ik doelen voor mezelf op die ik aan het einde van mijn stage behaald wil hebben. Ik ben gemotiveerd, pak elke uitdaging aan en ga er dan ook geen uit de weg.

never stop learning , because life never stops teaching

Biography

Ik zit momenteel in het laatste jaar van de opleiding Marketing en Communicatie aan De Rooi Pannen. Graag wil ik tijdens mijn stage leren hoe online marketing in de praktijk gaat, omdat mijn kennis nu vooral uit theorie bestaat.  Ik wil dan ook meer leren over het innoveren en optimaliseren van websites, hoe je bepaalde huisstijlen hanteert en hoe je content op social media kanalen kunt creëren.

 

Naast studeren, sport ik graag en bezoek ik regelmatig de stad met vriendinnen. Ik heb een grote passie voor marketing en ben bereid om mijn kennis te verbreden. Ik ben erg gemotiveerd en zie de toekomst na mijn stage erg rooskleurig in, omdat ik verwacht hier veel te kunnen leren. Ik ben blij dat ik nu onderdeel uitmaak van een jong en innovatief team. We werken allemaal erg hard en zorgen ervoor dat Digital Agency JaxX het maXimale bereikt.

Skills

Samenwerken 0
Probleemoplossend denken 0
Marktonderzoek 0
Motivatie 0
Sociaal vaardig 0

Message