h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Stagiaire Online Marketing

Mijn interesses op het gebied van marketing liggen vooral bij social media en branding. Hoe toon je jezelf als bedrijf goed naar de buitenwereld. Mede door snelgroeiende platformen zoals Instagram en Youtube wordt het steeds eenvoudiger om in contact te komen met de consument. Door de huidige rol van Influencers zijn deze platformen naar een ander niveau gestegen. Ze zijn niet meer weg te denken uit het huidige tijdperk. Ik vind de samenwerking en kracht tussen bedrijven en Influencers fascinerend en wil mij hier tijdens mijn stage graag op richten.

‘Don’t use social media to impress people, use it to impact people.’

Biography

Een uitdaging zal ik niet snel weigeren. Ik ben een leergierig persoon en sta altijd open voor persoonlijke ontwikkeling. Een plek waar ik mijn creativiteit zijn gang kan laten gaan binnen een gezellige informele sfeer. Een stageplek bij Digital Agency JaxX biedt mij dan ook de goede kans om een kijkje te nemen in het bedrijfsleven.

Een leuk weetje over mij? Ik ben zeer geïnteresseerd  in het gedrag van mensen. In februari zal ik de minor toegepaste psychologie gaan volgen om mezelf zo verder te kunnen verdiepen in het onderwerp. De combinatie van marketing en psychologie maakt mij enorm enthousiast. Waarom spreekt een bepaalde kleur of lettertype iemand aan? Waarom kunnen veel dingen voorspelt worden door marketeers? Voor mij werd het al snel duidelijk dat ik in de toekomst graag met deze vraagstukken aan de gang wil gaan.

Skills

Marktonderzoek en analyses 0
Copywriting 0
Creativiteit toepassen 0
Project management 0
Marketing communicatie 0
Influencer Marketing 0

Message

    Processing...
    Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
    Aanmelden voor de nieuwsbrief
    ErrorHere