h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Stagiair Commerciële economie

Onder het vakgebied commerciële economie vallen vele aspecten zoals marketing, marktonderzoek, SEO en sales. Tijdens de stage als commercieel econoom richt ik mij voornamelijk op SEO. Het optimaliseren en analyseren van de website is waar mijn specialiteit ligt. Het motiveert mij om te zien als het optimaliseren heeft geholpen en de websites weer beter presteren. Dit geeft mij weer boost om verder te gaan en misschien ook wel jouw website te boosten!

‘SEO is geen sprint, maar een race. Elke dag worden er weer dingen anders en je raakt nooit uitgewerkt’

Biography

Ik ben student commerciële economie. Ik zit in het derde jaar van mijn opleiding aan Avans hogeschool. Mijn keuze voor de opleiding is gekomen omdat alle aspecten zoals sales, marketing, marktonderzoek en SEO mij aanspraken en wilde mijn kennis dus verrijken met al deze gebieden van marketing.

Het creatieve gedeelte laat ik liever over aan mijn collega’s. Het probleemoplossend denken en het doelgericht aanpakken is waar mijn krachten liggen. Het oplossen van problemen en het optimaliseren van projecten is waar ik enthousiast van wordt. Bij Digital Agency JaxX worden mijn sterke punten naar boven gehaald en weten ze precies waarvoor ze me moeten in zetten. Ik ben Blij dat ik dit team mag versterken en hoop tijdens mijn stage het team goed te kunnen ondersteunen!

Skills

Onderzoeken 0
Probleemoplossend denken 0
Google analytics 0
online marketing 0
Analyseren 0

Message

    Processing...
    Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
    Aanmelden voor de nieuwsbrief
    ErrorHere