h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Marketing en communicatie

Als stagiaire bij Digital Agency JaxX ga ik te werk met verschillende marketingmiddelen waaronder social media. Ik leer hoe ik de strategieën kan toepassen en ga hiermee aan de slag binnen het social media kanaal van Digital Agency JaxX. Toebehorend zijn de posts en content die ik ga maken voor verschillende marketinguitingen denk aan: social media, marketingplannen en e-mailmarketing.
Naast veel te willen leren over online marketing en Digital Agency JaxX, wil ik ook als persoon groeien binnen deze stage. Wat zijn mijn sterktes en zwaktes en hoe verbeter ik de minder sterke punten? Door het opstellen van leerdoelen ga ik ervoor zorgen dat ik zowel als persoon als op online marketingvlak een groei ga doormaken.

‘Ik wil veel leren over marketing en dit dan toepassen in de praktijk. Dingen regelen kan ik als geen ander. Ik hou dan ook van aanpakken en snel resultaat.’

Biography

Ik zit nu in mijn laatste jaar van de opleiding Marketing en Communicatie. Op school leren we een hoop over marketing, maar hoe dat nou echt in de praktijk te werk gaat, ben ik hier te weten gekomen tijdens mijn eerste stage die ik ook bij Digital Agency JaxX mocht doen.

Ik ben altijd al heel creatief geweest. Ik laat dit dan ook op verschillende vlakken zien. Door creatief te denken en bezig te zijn ben ik heel enthousiast, blijft mijn aandacht erbij en pik ik dingen sneller op. Ik werk dan ook veel creatieve opdrachten uit.

Ook social media trekt mijn aandacht. Ik weet hier al een hoop over, maar ook in dit gebied wil ik mijn horizon verbreden. Ik wil weten hoe marketing in de online wereld gebruikt wordt.

Skills

Communicatie 0
Creativiteit 0
Onderzoek en analyse 0
Nauwkeurigheid 0
Marketing 0

Message

    Processing...
    Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
    Aanmelden voor de nieuwsbrief
    ErrorHere