h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Logo Design

Succesvolle merken hebben vrijwel altijd een sterk logo. Een logo is dan ook veel meer dan slechts een symbool; het kan beschouwd worden als de kern van je merkidentiteit. Zo zorgt een sterk logo voor een goede eerste indruk bij potentiële klanten en een gevoel van herkenbaarheid. Daarnaast is een logo veelzeggend over een merk en de bijbehorende producten en diensten. Kortom: een professioneel logo laten ontwerpen is KEY.

Bij Digital Agency JaxX ontwerpen wij het logo waarmee jouw merk écht gaat opvallen. Wij geloven in overtuiging vanuit kracht en streven naar GRRROW van jouw merk.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Maak een afspraak, wij staan te trappelen om voor jouw merk aan de slag te gaan!

Goedkoper, sneller, beter. Vandaag de dag worden consumenten continu geprikkeld door merken die hun aandacht willen trekken met verleidelijke acties. Dit maak het keuzeproces niet makkelijk! Daarom spelen steeds meer merken in op emotionele aspecten, wat gedaan kan worden door middel van een sterk en uniek logo. Hiermee bouwt een merk een emotionele band op met een consument, waarbij herkenbaarheid en vertrouwen opgewekt worden. Ook draagt een sterk logo bij aan een vergroting van naamsbekendheid én het onderscheiden van de concurrentie. Door middel van een sterk logo kun je je als merk dus goed op de kaart zetten, wat de uitstraling van je merk enorm kan versterken.

Een rebranding is nooit een doel op zich, maar een middel om een bepaald doel te bereiken. Zo kan een rebranding een slimme zet zijn wanneer er dingen veranderen binnen de interne óf externe omgeving van een merk. Een goede reden voor een rebranding kan bijvoorbeeld het feit zijn dat een merk niet het gewenste imago heeft, klantbehoeften veranderen, een merk meer betekenis wil geven, de merkidentiteit niet meer passend is óf er te weinig betrokkenheid is richting het merk. Binnen een rebranding-traject is een aanpassing van het logo dan ook een belangrijk onderdeel. Door bij het ontwerp van het nieuwe logo het gewenste doel in gedachten te houden, wordt ervoor gezorgd dat een merk écht toekomstbestendig wordt.

Bij het ontwerpen van een logo is het van belang te focussen op de identiteit van het merk. Een merk is namelijk net als een persoon, het heeft unieke eigenschappen en een karakter. Hierbij dient dan ook gekeken te worden naar een visie, kernwaarden en gewenste associaties. Het gewenste gevoel kan middels een logo naar voren gebracht worden. Op deze manier krijgt het merk een relevante lading, waardoor de doelgroep het merk écht leert kennen en een emotionele band ontstaat.

Logo in een vogelvlucht

Klaar voor de start? Af! Door wensen in kaart te brengen en verwachtingen af te stemmen wordt ervoor gezorgd dat een helder beeld ontstaat van de opdracht. Hierbij duiken wij tevens diep in het merk; wat is de (gewenste) identiteit en de merkdoelstellingen?

Tijd om aan de slag te gaan. Door meerdere unieke concepten uit te werken wordt tussentijds gepeild en besproken welk logo het meest aanspreekt. Hierbij worden diverse opties voorgelegd en een advies wordt uitgebracht door onze designers. Wij houden hierbij nauw contact om ervoor te zorgen dat een gezamenlijke koers gevaren wordt.

We zijn er bijna. Het logo wordt verfijnd, waarbij de merkidentiteit geconcretiseerd wordt. Binnen deze stap is voldoende ruimte voor feedback, wij streven naar een perfect eindresultaat waar onze klanten blij van worden.

Finish! Het gewenste logo staat klaar om geïmplementeerd te worden. Digital Agency JaxX zorgt ervoor dat de gewenste bestanden opgeleverd worden om het logo in te kunnen zetten, zowel online als offline. Je merk is nu écht ready to GRRROW!

De voordelen van een krachtig logo

✓ Herkenbaarheid, vertrouwen en naamsbekendheid worden opgebouwd

✓ Nieuwe klanten worden aangetrokken

✓ De gewenste boodschap wordt overgebracht

✓ Onderscheiding van de concurrentie ontstaat

✓ Emotionele band met doelgroep wordt opgebouwd

Laag 48
tijgerweb

KIARA - v.a. € 500

Een basispakket waarin een uniek logo wordt opgeleverd dat zowel online als offline geïmplementeerd kan worden.

✓ 3 logo concepten

✓ Volledig unieke ontwerpen

✓ 2 kleurvarianten (optioneel)

✓ Oplevering voor web en print

✓ 2 revisierondes

✓ PNG/JPG bestand logo

✕ IA/PS werkbestanden logo

Visitekaartje

✕ Gedrukte visitekaartjes

✕ Uitleg gebruik logo

✕ Aanpassingen op vraag na oplevering 

NUKA - v.a € 1000

Een uitgebreid pakket waarin tevens visitekaartjes en een uitgebreide uitleg omtrent het logogebruik wordt geboden.

✓ 5 logo concepten

✓ Volledig unieke ontwerpen

✓ 5 kleurvarianten (optioneel)

✓ Oplevering voor web en print

✓ 3 revisierondes

✓ PNG/JPG bestand logo

✓ IA/PS werkbestanden logo

Visitekaartje

✓ 100 gedrukte visitekaartjes

✓ Uitleg gebruik logo

✕ Aanpassingen op vraag na oplevering 

ZIRA - v.a. € 2500

Een compleet pakket waarbij zelfs na oplevering aanpassingen op maat gedaan worden.

✓ 5 logo concepten

✓ Volledig unieke ontwerpen

✓ 5 kleurvarianten (optioneel)

✓ Oplevering voor web en print

✓ Revisierondes tot tevredenheid

✓ PNG/JPG bestand logo

✓ IA/PS werkbestanden logo

Visitekaartje

✓ 250 gedrukte visitekaartjes

✓ Uitleg gebruik logo

✓ Aanpassingen op vraag na oplevering 

CASES

BEN JIJ KLAAR OM JOUW BEDRIJF NAAR EEN HOGER LEVEL TE TILLEN DOOR MIDDEL VAN EEN UNIEK, KRACHTIG LOGO?

Meld je aan via onderstaand contactformulier. Dan maken we snel een afspraak om de wensen voor jouw eigen logo te bespreken. Naar aanleiding van dit gesprek maken wij een offerte op maat.    Processing...
    Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
    Aanmelden voor de nieuwsbrief
    ErrorHere