h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Influencer Marketeer

Vloggers, bloggers en content creators: influencers zijn niet meer weg te denken uit het sociale medialandschap. De laatste jaren heeft Influencer Marketing zich ontwikkeld tot essentieel onderdeel van de marketingstrategie van veel bedrijven. Het brengt een bedrijf snel bij haar doelgroep en levert unieke content door de creativiteit van de influencer. Als gedreven Influencer Marketeer ga ik op zoek naar de juiste connectie tussen bedrijven en influencers en zie ik toe op het verloop van de meest creatieve influencercampagnes. Ik geloof in de kracht van een duurzame connectie tussen influencers en bedrijven!

Een krachtige match tussen influencers en merken levert unieke content met een groot bereik. Een groot bereik zorgt voor naamsbekendheid in de juiste doelgroep.

Biography

Als enthousiaste en gedreven Influencer Marketeer haal ik veel passie uit de online wereld. Met name de snelgroeiende platformen als Instagram en TikTok trekken enorm mijn aandacht. De snelheid waarin deze platformen groeien en de innovatieve marketingstrategieën die bedrijven inzetten om op deze snelheid in te spelen vind ik erg fascinerend. Een van deze innovatieve strategieën is natuurlijk Influencer Marketing. Een marketingvorm waar ik voor mijn afstudeeronderzoek uitgebreid onderzoek naar heb gedaan en waar ik het gevoel bij krijg nooit uitgeleerd te zijn.

Ik omschrijf mezelf als iemand die overal het onderste uit de kan wil halen. Ik ben van mening dat een goede online strategie niet eindigt bij een social post, maar hier juist begint en dat het monitoren van het gedrag van klanten de drijfveer is voor het creëren van unieke en sterke content. De rol van influencers hierin is ongekend en brengt onwijs veel mogelijkheden met zich mee.

Skills

Branding 0
Project management 0
E-mailmarketing 0
Marktonderzoek 0
Copywriting 0

Message