h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Brand Marketeer

Een sterk merk is een slim merk, daar geloof ik in! Je laat je concurrentie ver achter je door een heldere merkidentiteit te definieren en deze identiteit te vertalen middels je merkstrategie, zowel online als offline. Bij Digital Agency JaxX hou ik mij als Brand Marketeer bezig met branding in de breedste zin van het woord. Zo bijt ik mij graag vast in elk strategisch merkvraagstuk waarbij jouw merkidentiteit centraal staat. Hierbij laat ik geen kans onbenut om jouw merk met behulp van een consistente branding zo zichtbaar mogelijk te maken. Zo wordt jouw merkidentiteit tot leven gebracht, zodat jouw merk écht top-of-mind wordt bij jouw doelgroep!

Een sterk merk is een slim merk! Door de juiste branding strategie te kiezen zorgt Digital Agency JaxX ervoor dat jouw merk écht top-of-mind wordt bij jouw doelgroep.

Biography

Wat mij écht drijft binnen marketing? Het bouwen van sterke merken. Maar wat is een sterk merk? Door de jaren heen ben ik erachter gekomen dat een sterk merk slim is, kiest voor een duidelijke merkidentiteit en merkbeloftes waarmaakt. Mijn passie voor branding groeide dan ook bij diverse grote webwinkels, waar het bezitten van een sterke merkidentiteit hoog in het vaandel stond. Hier hield ik mij bezig met diverse zaken zoals social media marketing, e-mailmarketing, copywriting en CRM. Bij Digital Agency JaxX duik ik dan ook in uiteenlopende merkvraagstukken, waar ik keer op keer mijn uitdaging in vind.

Waar ik mij het liefst bevind? Op een tropisch eiland natuurlijk, onder een palmboom met een kokosnoot. Ik ben gek op mijn werk, maar het maken van mooie reizen is één van de dingen waar je mij écht voor wakker kunt maken. Uiteraard geniet ik ook van andere dingen in het leven, zoals een lekker hapje en drankje op een terras. Deze hobby wordt dan ook met regelmaat gecompenseerd met een bezoekje aan de sportschool!

Skills

Branding 0
Project management 0
E-mailmarketing 0
Marktonderzoek 0
Copywriting 0

Message