h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Digital Data Specialist

Samen met Digital Agency JaxX help ik klanten verder op het gebied van marketing performance. Door een data georiënteerde aanpak te gebruiken voor de diensten SEA, SEO en analytics. Zo ontleden wij het doel of het probleem om zo tot de echt nuttige invalshoeken en strategieën te komen. Data en onderzoek gaan hier hand in hand om verder en dieper te kijken naar waar kansen liggen, of om juist een langlopende vraag te beantwoorden. Hierbij kan je denken aan middelen zoals rapportages, campagne of real-time dashboards om een beter overzicht te krijgen van de KPI’s en sneller te kunnen sturen. Deze kunnen wij dan weer gebruiken in een shopping of search campagne die wij weer analyseren op optimaliseren.

“With data collection, ‘the sooner the better’ is always the best answer.” 

Biography

Waar hou ik van wat motiveert mij? Ik hou van een uitdaging en sport. Van jongs af aan ben ik altijd al bezig geweest met IT en techniek. Lekker dingen maken, iets oplossen wat iemand anders niet uit kon komen. Zo maakte ik computers voor familie als zij problemen hadden met hun computer, of zocht ik dingen uit als zij een lastige vraag hadden. Die nieuwsgierigheid voor it en uitdaging is later verder gegroeid naar het maken van websites, en uiteindelijk een eigen webshop die ik in mijn eerste studiejaar ben begonnen. Wel weinig sport dat IT.  

 

Gelukkig heb ik hobby’s kunnen vinden die bij mij passen. Snowboarden, kitefurfen zijn heerlijke sporten die fysiek en mentaal je aandacht vragen. Ben je er niet bij dan lig je onder aan een ravijn of wordt je 30 meter gelanceerd. Daar hou ik van, mezelf pushen en scherp zijn. Zo is het ook met marketing en data. De oplossing zit hem altijd in een klein hoekje, een hoekje dat je zomaar mist als je niet oplet of jezelf niet de juiste vragen stelt. Je moet dus scherp zijn op alle details. In techniek zitten eindeloos veel vragen en invalshoeken zodat je je nooit hoeft te vervelen. Gelukkig zijn er genoeg invalshoeken om mij eindeloos te motiveren, genoeg bergen om te worden boarden, en zal de wind nooit stoppen met waaien. Mocht dit wel zo zijn dan ga ik wel gewoon lekker een biertje doen of een feestje pakken. 

Skills

Google Analytics 0
Structured thinking 0
Google Tag management 0
SEO 0
SEA 0

Message