h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Stagiaire marketing &
communicatie

Sinds september ben ik te vinden als stagiair bij Digital Agency JaxX. Ikheb hier al zoveel mogen leren en elke dag wordt mijn kennis verbreed. Mijn werkzaamheden zijn erg uiteenlopend, zo heb ik onderzoek en analyses gemaakt voor verschillende bedrijven, ik heb mee mogen lopen en denken metprojecten en ik heb een kijkje mogen nemen in de wereld van influencer marketing wat ik het allerleukst vindt!Influencers zijn niet meer weg te denken en dit vind ik erg fascinerend.Tijdens mijn stage hoop ik hier dan ook meer over te leren. Bij JaxX krijg ik veel kansen om van alles iets te leren waardoor de werkzaamheden erg divers zijn. Geen enkele dag is hetzelfde en is daarom elke dag een uitdaging!

‘Door de diversiteit is elke dag een uitdaging’

Biography

Ik zit in mijn tweede jaar van de opleiding marketing &communicatie.In mijn eerste jaar heb ik veel begrippen en theoretische aspecten van de marketing geleerd, maar tijdens mijn stage bij digital agency jaxx leer ik pas echt hoe het in de praktijk te werk gaat.Door mee te mogen kijken “achter de schermen” leer ik super veel!

Ook influencer marketing trekt mijn aandacht, ik weet hier al het en het ander van. Maar doordat het elke dag veranderd blijft er nog veel te leren. Iedereen gebruikt het op een anders manier waardoor elk project een nieuwe uitdaging is.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden bij mijn vriendinnen of op het hockeyveld. Ik ben een echte teamplayer en werk niet graag alleen.

Skills

Samenwerken 0
Creatief denkend 0
Nieuwsgierig 0
Doorzettend 0
Communicatie 0

Message

    Processing...
    Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
    Aanmelden voor de nieuwsbrief
    ErrorHere