h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

IT

Communicatie en IT zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het digitaliseren en online profileren, daar hoort uiteraard de uitgebreide technische kennis bij. Belanghebbend bij deze zaken zijn wetgevingen omtrent beveiligingen in de innovatieve en veelzijdige wereld van: ICT, netwerken en telefonie. Dat is mijn expertise en waar ik me vol in stort. Mijn creatief vermogen staat nooit stil. Naast het herstructureren van verschillende organisaties, zijn onderdelen als het onderzoeken van nieuwe verticale marktproposities welke gecombineerd moeten worden met de talloze technieken m.b.t. het hardware platform is mijn hoofdtaak. Contact houden met de bestaande relaties die ik in mijn ondernemerschap heb opgedaan en het leveren van consultancy aan nieuwe prospect is een voldoening.

‘De zeer uitgebreide skills van Digital Agency JaxX in sales en hands-on instelling voor uitdagende dan wel diverse complexe IT vraagstukken.’

Biography

Richting geven aan een jonge club ambitieuze lui. Ook bij dit bedrijf maakt ontzorgen het leeuwendeel van het Mission Statement uit. Met de modernste technieken waaronder VOIP, Vamo, Office 365 en overige Cloud diensten (Daas/Iaas/Paas) worden klanten geadviseerd en een totaal oplossing aangeboden. Merken als HPE, Cisco Meraki, Broadsoft, Microsoft (waaronder Office 365 en Azure) maken deze oplossingen mogelijk.

Ik onderzoek en adviseer organisaties. Ontwerp de infrastructuren en stel de offertes op. Stel daarnaast ook de SLA’s op en zorg voor een juiste opvolging en rapportage. In het kader van certificeringen houd ik me bezig met de primaire verkenning van de AVG/GDPR en ben nauw betrokken bij het opstellen van de ISAE-3402 documentatie. Al deze werkzaamheden combineer ik met management werkzaamheden zoals budgetbewaking, aannemen van personeel, controle  administratie en business development.

Skills

Office 365 / Windows / Microsoft 0
Exchange / SQL / ISS server 0
Cisco / Cisco meraki / HPE hardware 0
Hyper-V & Vmware - directory federation 0
VOIP ontwerp, provisioning, installatie en beheer 0

Message