h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Designer

Als stagiair bij Digital Agency JaxX krijg ik de mogelijkheid om mijn creativiteit te vorderen binnen een groot gebied binnen mediavormgeving. Dit doe ik door de wens van de klant goed door te nemen en mij te verdiepen in het bedrijf. Nadat ik dit heb gedaan begin ik met het schetsen van ideeën en uiteindelijk werk ik deze uit in Illustrator of Photoshop. Door dit allemaal te doen leer ik hoe belangrijk het is om te begrijpen waar de klant naar op zoek is en wat hun gewenste doelgroep is.

‘Mediavormgeving heeft geen einde. Er is altijd iets nieuws te leren en nieuwe trends blijven maar komen. Dat is het geweldige aan dit vakgebied.’

Biography

Sinds augustus 2020 ben ik mijn opleiding als toekomstig mediavormgever begonnen in Roermond. Dit is iets waar ik al mijn hele leven passie voor gehad heb. Als beginnend mediavormgever ben ik dus ook erg nieuwsgierig en leergierig. Ik zoek graag nieuwe grenzen op en probeer altijd weer nieuwe dingen zodat ik niet stop met leren. Dit is wat ik zo leuk vind aan mediavormgeving. Er is geen einde; je blijft altijd nieuwe dingen leren.

Naast mijn opleiding en  momentele stage ben ik ook in mijn vrije tijd erg veel bezig met mediavormgeving. Dit is dus niet iets wat ik alleen voor mijn opleiding en stage doe, het is iets waar ik écht passie voor heb en een toekomst in zie. Wat ik ontwerp in mijn vrije tijd verschilt per keer dag. Momenteel ben ik extreem geïnteresserd in het schetsen en ontwerpen van eigen letters en lettertypes, maar naast dit ben ik ook veel bezig met het ontwerpen van logo’s, posters.

Skills

Illustrator 0
Creatief vormgeven 0
Logo design 0
Webdesign 0
InDesign 0

Message