h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

HS Fashion

KLANTCASE

Wie is 'HS Fashion'?

HS Fashion; een exclusieve herenmodezaak, gericht op Italiaanse designer labels voor de modebewuste man. In een ongedwongen en gastvrije omgeving biedt HS Fashion exclusieve merken, wat HS Fashion uniek maakt binnen Eindhoven. Door ondersteuning te bieden middels verschillende kanalen draagt Digital Agency JaxX bij aan de online zichtbaarheid en naamsbekendheid van HS Fashion.

WEB Development

Web Development

Een website kan ook wel gezien worden als hét visitekaartje van een merk. Voor HS Fashion was het dan ook van belang een stijlvolle, moderne en goedwerkende website te bouwen waarop hun identiteit duidelijk naar voren zou komen. Door hierbij tevens gebruik te maken van eigen fotografie is een resultaat ontstaan om trots op te zijn.

Modellenservice

Modellenservice

Voor high-end herenmodezaak HS Fashion is het van belang dat de kleding professioneel gepresenteerd wordt. Om deze reden heeft JaxX professionele fashion modellen ingezet. Samen met HS Fashion hebben we de doelgroep geïdentificeerd en hierop hebben we de juiste modellen geselecteerd, hierdoor zal ook de juiste doelgroep steller getriggerd worden.

SOCIAL MEDIA

Social Media Marketing

HS Fashion’s exclusieve smaak in mannenmode met een uitgesproken gevoel voor kwaliteit wordt door Digital Agency JaxX doorvertaald middels Social Media Marketing. Door de typerende stijl en tone-of-voice van HS Fashion naar voren te brengen wordt de doelgroep dagelijks geïnspireerd door stijlvolle content. Hierbij wordt niet alleen gefocust op een groei van de social media kanalen, maar tevens op een vergroting van de naamsbekendheid en merkbeleving onder de doelgroep van HS Fashion.

Foto- en Videografie

Foto- en Videografie

Goede fotografie kan leiden tot een hogere betrokkenheid van huidige klanten en zelfs het aantrekken van nieuwe klanten. Voor alle uitingen van HS Fashion wordt dan ook beeldmateriaal gebruikt dat verzorgd is door Digital Agency JaxX. Hierbij wordt gefocust op het unieke en exclusieve aspect van HS Fashion, waarbij authenticiteit te allen tijde gewaarborgd wordt.

SEM

SEM Optimalisatie

Om de naamsbekendheid van HS Fashion naar een hoger niveau te tillen is een goede vindbaarheid op het web van groot belang. Door relevante content te ontwikkelen en de juiste technische instellingen te doen draagt Digital Agency JaxX bij aan een hogere positie voor HS Fashion in zoekmachines.

Ben Jij klaar om jouw bedrijf naar een hoger level te tillen?

    Processing...
    Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
    Aanmelden voor de nieuwsbrief
    ErrorHere