h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Adverteren in Google 

Google Ads is niet meer weg te denken in je online marketing strategie. Met Google Ads ben je direct zichtbaar voor een heel groot publiek met een potentiële hoge waarde voor jouw bedrijf. Word vindbaar via zowel Google zoeken als Google YouTube, Apps, Google display en nog veel meer. Ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen en begin vandaag nog met jouw Google Ads succes!

Waarom kiezen voor Digital Agency JaxX?

 • Voor elk budget
 • Transparant en realistisch
 • Innovatief en gestructureerd
 • Google partner en certificaten
 • Uitgebreide kennis van de branche
 • Direct en persoonlijk contact met het team

Wij zorgen ervoor dat jij succes boekt door het inzetten van Google Ads of andere PPC (pay per click) systemen. Neem contact op via

040 303 58 58

of mail naar [email protected]

Google partner banner
Se ranking banner
google ana
Semrush

Hoe gaat jouw succesvolle Google Ads traject eruit zien?

Samen gaan we grondig onderzoek doen naar jouw bedrijf. Waarom besta je? Wat is je doel? En hoe gaan we dit inkleden om er een succes van te maken.

Misschien adverteer je al in Google. Dat is mooi, want dan is de kans groot dat je al data verzamelt in Google Analytics waar wij zeker iets mee kunnen! Op die manier kunnen we kijken naar het verleden en bijsturen voor succes!

Na de intake en het analyseren van de Google Ads data kunnen we een strategie uiteen gaan zetten. Zodat we samen een helder beeld hebben van de belangrijke doelen voor jouw bedrijf, oftewel jouw KPI’s

Je bent niet bij een Digital Agency terecht gekomen om alles zelf op te lossen. Wij van Digital Agency Jaxx gaan jouw volledig ontzorgen in je online marketing strategie en uitvoering. Bovendien gaan we targets opstellen EN behalen!

Youtube

Google is het nummer 1 grootste zoeknetwerk van de wereld. Weet jij welke de 2e grootste is? Juist ja! YouTube! En Google is eigenaar van YouTube. Met YouTube video adverteren kun je met jouw mooie video’s of teksten en eventueel banners adverteren in video’s van miljarden kijkers. Dit is wat de kracht van YouTube kan doen!

Remarketing

Remarketing soms ook wel ‘retargeting’ genoemd is in juli 2013 in het leven geroepen door Google. Hiermee is een heleboel verandert in het voordeel van de marketeer. Nu kun je mensen die je site al eens eerder hebben bezocht nogmaals jouw banner, video, of tekstadvertenties laten zien op andere website zodat de kans nog groter is dat ze weer terugkomen en alsnog die conversie doen.

Conversie Optimalisatie

Alles draait om conversies. Wanneer je nu een product aanbied, een service, een whitepaper-download of gewoon een emailadres wilt hebben van een bezoeker. Je website of app moet altijd een doel hebben. Deze doelen noemen we ‘conversies’. Het is belangrijk om conversies te genereren en te optimaliseren om het beste resultaat te behalen voor jouw budget. Daar gaan we voor zorgen!

Google Search

Met Google Search zorgen we ervoor dat we onder de aandacht komen bij de mensen die actief op zoek zijn naar jouw product of dienst. Met Google Search Ads kun je bovenaan of onderaan de organische resultaten zichtbaar zijn voor jouw potentiele klanten. Dit is enorm waardevol!

Google Shopping

Wanneer je een e-commerce website hebt wil je ook graag je producten onder de aandacht brengen. Met Google Shopping kunnen we jouw producten op een slimme manier onder de aandacht brengen bij de mensen die actief op zoek zijn naar producten die jij aanbiedt. Deze bezoekers komen dan op jouw website terecht.

Display Adverteren

Wanneer je gaat adverteren in het display netwerk van Google dan heb je een enorm groot bereik. Meer dan 2 miljoen websites zijn verbonden aan het Google Display Netwerk. Hiermee breng je jouw product of dienst onder de aandacht van de mensen die niet op zoek zijn naar jouw product, maar wel potentiele kopers zijn omdat ze naar gelijkwaardige producten hebben gekeken.

Daag ons uit  Processing...
  Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
  Aanmelden voor de nieuwsbrief
  ErrorHere