h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!
1.
a
1

Brand Identity Plan

Een nieuwe branding, positionering en marketingmiddelen

2.
a
2

Brandbook

De branding visueel vertalen voor een naadloze aansluiten op alle kanalen

3.
a
3

Website

Thema's, producten, categorieeën en aansluitende functionaliteiten

4.
a
4

SEO/SEA

Thema's, producten, categorieeën en aansluitende functionaliteiten

We follow trends so you can be trendy!

The making of Get That Gadget

Om de gehele webshop, social- en marketingkanalen te realiseren is er een eerste een Brand Identity Plan geschreven te beginnen met een duidelijke kijk op zowel de interne als de externe marktomgeving. Daarna komt de Brand Identity; USP’s, kernwaarden, positionering, pay-off en de visuele aspecten zoals huisstijlkleuren en logo’s.

Get That Gadget is een aparte gepositioneerde webshop, ontstaan door een bestaande webshop. Deze webshop wordt voorzien van vele producten van grote merken. Echter is het zo dat door de vele maten aan producten er geen goede uitlichting was. Zo ontstond Get That Gadget, een trendy webshop met aantrekkelijke merken zoals Marshall, Happy Plugs, IDeal of Sweden.

Uit analyses is gebleken dat de doelgroep van Get That Gadget vrij breed is, zo zijn er personas gemaakt aan de hand van pijnpunten, gelukspunten met betrekking tot de merken en producten die verkocht gaan worden. Voor Get That Gadget heeft Bureau JaxX om deze reden gekozen voor de social media accounts: Instagram en Facebook. Voor een duidelijke strategie is er gekozen voor de middelen e-mailmarketing en personalisatie wanneer klanten de producten thuisbezorgd krijgen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Op zoek naar een Digital Agency met passie voor branding, online marketingmiddelen en bijkomende IT eigenschappen? Boek een afspraak, wij zorgen voor de koffie!