h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Fruitflip

KLANTCASE

Wie is 'Fruitflip'?

FruitFlip is een organisatie die bekend staat om het verkopen van duurzaam geteeld zacht fruit uit de Betuwe. Het fruit wordt rechtstreeks vanaf de duurzame telers aan de horeca en consument verkocht. Momenteel verkoopt FruitFlip haar producten op 2 vaste vestigingen en staan ze regelmatig met een foodtruck bij Lunchroom De Octopus en de Gamma in Bussum. Binnenkort wordt er nieuwe vestiging geopend in Laren.

WEB Development

Web Development

Soms is het niet mogelijk voor een klant om naar uw winkel te komen. Hier komt het hebben van een snelle webshop extreem van pas. Door het gebruik van een online webshop geef je klanten meer vrijheid om te bestellen wanneer ze willen. Samen met onze grafische designers en webdevelopers hebben wij bij Digital Agency JaxX een mooie, snelle webshop voor Fruitflip samengesteld.

Social media

Social media Marketing

Het gebruik van social media als bedrijf- misschien wel een van de meest effectieve marketingstrategieën om nieuwe klanten binnen te trekken. Door het gebruik van social media zorg je ervoor dat jouw bedrijf overal gezien kan worden. Het consistent posten en de social feed een mooi geheel houden is hierbij wel belangrijk. Wij bij Digital Agency JaxX helpen Fruitflip met het posten van content op social media platformen zoals Instagram.

Branding & Design

Foto- en Videografie

Foto- en Videografie

Het gebruik van eigen, unieke foto’s brengt het level van jouw bedrijf en branding enorm omhoog. Mooie, scherpe foto’s worden namelijk meteen als professioneel aangezien- en dit is dus precies wat wij als digital agency voor Fruitflip hebben gedaan. Samen met onze fotografes hebben wij een prachtige, unieke beeldbank voor Fruitflip samengesteld die perfect bij hun branding past.

Design Brandbook

Design Brandbook

Een brandbook- de gids om de branding van jouw bedrijf perfect te begrijpen. In een brandbook komt letterlijk alles wat betreft de branding van jouw bedrijf in te staan. Het logo, het kleurenpalet, de tone-of-voice en nog veel meer. Samen met onze creatieve jaxxi’s hebben wij een mooi, net brandbook in de stijl van Fruitflip ontworpen.

E-Mail Marketing

E-Mail Marketing

E-mail marketing – misschien wel een van de belangrijkste marketingstrategieën om klanten terug te laten komen naar jouw bedrijf. Wij bij Digital Agency JaxX hebben FruitFlip geholpen een mooi e-mail marketing template samen te stellen.. Door gebruik te maken van e-mail marketing vergroot je de kans op terugkomende klanten. Naast dit is het altijd goed om klanten op de hoogte te houden van de nieuwste assortimenten, evenementen of misschien wel aanbiedingen.

SEM

SEM Optimalisatie

Voor onze klant Fruitflip B.V zetten we zoveel mogelijk middelen in om een goed resultaat te behalen. We maken gebruik van onpage SEO, Google Analytics, Google Search Console en nog meer tools om ervoor te zorgen dat Fruitflip goed vindbaar is in de zoekresultaten. Omdat Fruitflip 2 fysieke winkels heeft in Bussum en Laren is het belangrijk om lokale seo toe te passen. Dit doen we met Google my Business en door content creatie.

Ben Jij klaar om jouw bedrijf naar een hoger level te tillen?

    Processing...
    Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
    Aanmelden voor de nieuwsbrief
    ErrorHere