h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Frequently Asked
Questions

Alles wat je moet weten om jouw onderneming vooruit te helpen op het gebied van branding, IT support, digitale marketing tools, content en design.

Hoe stel ik een interne analyse op voor mijn bedrijf?

Het merk is de fundering van je onderneming. Wil je een goede basis leggen om op verder te bouwen, dan heb je input nodig van alle sleutelfiguren binnen de organisatie. Bij dit proces begeleiden wij je graag. We organiseren bijvoorbeeld een sessie waarin we samen op zoek gaan naar het DNA van de organisatie. Dat zorgt voor de juiste richting, geeft goede inzichten en creëert draagvlak bij alle betrokkenen.

Extern analyse, wie zijn mijn klanten?

Voordat een huis wordt gebouwd wil je ook eerst grondonderzoek doen. Bij merken is dit niet anders. Om te weten hoe je moet bouwen is het (laten) uitvoeren van een imago- of marktonderzoek enorm waardevol. Wij begeleiden dit onderzoek en zorgen dat het de juiste inzichten oplevert. Inzichten waar we op verder kunnen bouwen.

Wat heeft (Re) Branding met merk en doelgroep te maken?

Met goede (re)branding laat je zien waar je voor staat en zorg je dat klanten dat ook ervaren. Met waarden en opvattingen die specifiek voor jouw organisatie gelden creëer je authenticiteit en onderscheid je je van de concurrentie. Wij helpen in de zoektocht naar jouw merkpersoonlijkheid en het overbrengen hiervan op je klanten. Dat doen we op zo’n manier dat jouw doelgroep zich wil verbinden aan jouw merk.

Hoe maak ik mijn visual identity sterk?

Jouw merkpersoonlijkheid zet kracht bij door een sterke en herkenbare visual identity. Denk hierbij aan een (nieuw) logo en de vormgeving van overige marketinginstrumenten zoals de brochure, website en klantvoorstellen. Samen met jou gaan wij op zoek naar een visual identity die de merkpersoonlijkheid van je organisatie versterkt.

Welke tone of voice hanteer ik in mijn uitingen?

De tone of voice is de stem van je merk en kan de merkpersoonlijkheid nog meer kracht geven. Hierbij gaat het er niet alleen om wát er gezegd wordt, maar zeker ook hóe iets gezegd wordt. Een eenduidig stemgeluid in alle communicatie-uitingen versterkt de merkpersoonlijkheid van je organisatie. Om je hierin op weg te helpen, stellen wij tone-of-voice guidelines op waarmee je direct aan de slag kunt.

Positionering, wat houdt dat in?

Wie vormen jouw doelgroep? Wat vinden zij belangrijk en waarom? Wie zijn de concurrenten, hoe onderscheiden zij zich en wie zijn hun doelgroepen? We gaan op onderzoek uit en creëren samen met jou een krachtige positionering die aansluit bij de merkpersoonlijkheid, onderscheidend is van de concurrentie en die inspeelt op de behoefte van je doelgroep.

Hoe is de Customer journey Mapping van mijn website/shop?

De customer journey is de reis die klanten doorlopen wanneer zij zaken doen met je organisatie. Wij helpen je om deze klantreis te optimaliseren, bijvoorbeeld door de merkpersoonlijkheid meer naar voren te laten komen. Het liefst betrekken we ook de klanten zelf bij de customer journey. Zo brengen we de wensen en behoeftes van jouw klanten in kaart en adviseren we je op basis hiervan over het verbeteren van je customer journey mapping.

Bellen over internet, VOIP?

Uitgeschreven staat VOIP voor Voice over internet Protocol. Oftewel spraak versturen over een internetverbinding. Voorheen was dit alleen mogelijk met een analoge telefoonverbinding., tegenwoordig kan er gebeld worden via internet. De spraak wordt omgezet in digitale gegevens en vervolgens bij de ontvanger weer gedecodeerd en omgezet in spraak. Samen met de spraak kan er ook extra informatie worden meegestuurd.

Bureau JaxX levert zakelijke VoIP-telefonie: telefonie via het internet voor bedrijven. Van de telefoonnummers tot de telefoonlijnen en vele aanvullende functionaliteiten. Veel mooie kleine en middelgrote bedrijven kiezen voor deze keuze in telefonie.

IT Security, hoe bescherm ik mijn data?

Gevaren rondom de bescherming van data zijn alledaags en daarom is het belangrijk jouw data op een goede manier te beschermen. Cybercrime is helaas onderdeel van onze dagelijkse realiteit geworden. Een serieuze bedreiging voor ons zakelijk handelen en de bescherming van onze data. De cybercrime dreigingen én wetgeving zoals de Europese GDPR voor de bescherming van privacy van gevoelige data dwingen ons serieus na te denken over een informatie security beleid en mitigerende maatregelen om privacy en bedrijfsdata binnen onze bedrijfsnetwerken te beschermen.

ITSN kan jouw organisatie in het te hanteren informatie security beleid adviseren. Tevens bieden wij een aantal diensten aan die het security niveau van jouw bedrijfsnetwerk verhogen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor Private Cloud Security?

Clouddiensten bieden voor organisaties vele mogelijkheden. Alvorens te bepalen welke oplossingen het beste passen, analyseren wij de huidige situatie en kijken we of uw organisatie Cloud Ready is.

ITSN biedt, naast bewezen SAAS Cloud diensten (zoals Office365), een breed scala van Cloud-oplossingen aan. We hanteren hierbij een “best of breed” strategie en kijken naar de meest competitieve en toonaangevende Cloud leveranciers in de markt zoals Microsoft & Uniserver.

Multicloud stelt je in staat private en public cloud omgevingen te combineren. Het mixen en combineren van technologieën en services van verschillende clouds zorgt er voor dat je altijd de beschikking hebben over de beste oplossing. Benieuwd hoe jij je ‘workload’ kan verdelen?

Leadgeneratie voor jouw bedrijf?

Conversieoptimalisatie maakt dat de bezoekers die op jouw website komen ook daadwerkelijk overgaan tot actie. In dat geval genereer je leads of haal je (bij een online verdienmodel) zelfs nieuwe klanten binnen. Ook mogelijk: via IP-adressen inzicht krijgen welke bezoekers je website bezoeken. Ben je actief in de B2B-markt, dan kun je je zakelijke bezoekers beschouwen als leads en deze benaderen.

SEM, waar staat dat voor?

Steeds meer mensen beginnen hun zoektocht naar een product of dienst online. En daarmee wordt vindbaarheid steeds belangrijker. SEO (oftewel zoekmachineoptimalisatie) is het geheime wapen voor je online strategie. SEO bestaat uit verschillende aspecten, zoals webdesign, contentoptimalisatie, responsiveness, linkbuilding en traffic generatie. Voor jou misschien vage termen, maar voor ons dagelijkse kost. Hoe beter deze onderdelen geoptimaliseerd zijn, hoe hoger je positie in de organische zoekresultaten. Optimise adviseert én ondersteunt je hierbij.

Wil je een betrouwbare website analyse?

Aan de hand van website-analyse kun je je online strategie continu optimaliseren. Via Google Analytics zie je bijvoorbeeld wie je bezoekers zijn en hoe zij door de site navigeren. Andere programma’s vertellen je waar bezoekers vandaan komen, via welke zoekterm ze komen en hoe je de online vindbaarheid verbetert. Een goede analyse geeft je inzichten om je website te optimaliseren.

Welke social media is interessant om je klant te bereiken?

Social media zijn ideaal om in contact te komen met jouw klanten en prospects. Een bericht posten hebben we allemaal wel eens gedaan, maar hoe zorg je nou voor het echt aanspreken, verleiden en binden van je doelgroep? Dit kan met boeiende content en een ijzersterke strategie, soms in combinatie met advertising.

Hoe ziet een effectieve contentmanagement eruit?

Content is essentieel voor het optimaliseren van je vindbaarheid binnen Google. Wij adviseren je over de inzet van de juiste zoekwoorden en richten jouw website in met de juiste content.

Wat is nou een perfecte grafisch ontwerp?

Jouw boodschap laten opvallen en kracht bij zetten. Dat is het doel van een grafisch ontwerp. Laat via ons de mooiste blikvangers ontwerpen. Of het nu gaat om een (online) brochure, website, uitnodiging, infographic, post op social media of advertentie. Je verwachtingen overtreffen, daar doen wij het voor.

Blogs en vlogs, wat werkt?

Persoonlijke communicatie wordt steeds belangrijker in een maatschappij waarin mensen slechts enkele klikken van elkaar verwijderd zijn. Blogs en vlogs geven jouw verhaal een gezicht, waardoor je de merkpersoonlijkheid van je organisatie beter overbrengt. Wij helpen bij ideeën, planning en uitvoering. Ook adviseren we je over de kanalen waar je jouw blogs en vlogs het beste (betaald) kunt plaatsen, zodat ze bij jouw doelgroep terechtkomen.

Video en animatie in je content verwerken?

Eenvoudig een complexe boodschap overbrengen en verspreiden, dat is de kracht van video en animatie. Over de inhoud en vorm adviseren wij je graag. Ook de realisatie nemen wij je graag uit handen. Van het schrijven van het script tot de montage en de verspreiding van de video of animatie.

Hoe organiseer je een top evenement?

We communiceren steeds meer digitaal, maar onderschat de kracht van live communicatie niet. Tijdens een evenement komt alles samen: beleven, prikkelen, informeren en inspireren. Of het nu gaat om een inhoudelijk evenement voor grote klanten, een personeelsevenement of een feestelijk 50-jarig jubileum; wij zorgen dat je een onvergetelijke indruk achterlaat bij je gasten.

Specialisme in fotografie nodig?

Een foto voor een advertentiecampagne, foto’s voor op de website, lifestylefotografie, personeelsfoto’s, productfotografie of fotografie tijdens een evenement. Er zijn zo veel verschillende specialismen binnen fotografie, dat je soms door de bomen het bos niet ziet. Dankzij ons grote netwerk van fotografen vinden wij altijd de specialist die voor jou het ideale beeld vastlegt.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Aanmelden voor de nieuwsbrief
ErrorHere