h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Content Creator

Bij Digital Agency JaxX ondersteunen wij bedrijven bij het bedenken, schrijven en visualiseren van content, onder anderen voor op websites, e-mail en social media kanalen. Een onderwerp waar ik persoonlijk veel passie voor heb. Als gedreven content creator draag ik hier maar al te graag mijn steentje aan bij. Social media marketing wordt steeds populairder. Het kan namelijk worden gebruikt om een product of dienst te promoten, om (potentiële) klanten van de laatste informatie en nieuwtjes te voorzien en om zichtbaar te blijven in de grote digitale wereld. Dit is iets waar ik graag mee aan de slag ga voor onze klanten!

“When taking a content-first approach, our job as marketers is not to create more content … it’s to create the minimum amount of content with the maximum amount of results.”

Biography

Ik ben altijd op zoek naar uitdaging en ik ben gedreven voor het ondernemerschap. Dit heb ik ook vanuit mijn ondernemersgezin en mijn studie erg meegekregen. De HBO-studie Ondernemerschap & Retail Management met een minor in online marketing heb ik inmiddels al een tijdje geleden succesvol afgerond. Vooral de minor sprak mij erg aan waarna ik mij verder in dit onderwerp ben gaan verdiepen. Ik kwam er al snel achter dat dit een onderwerp is waar ik mijn beroep van wil maken. 

 

Een leuk weetje over mij? Naast het veelzijdige werk bij Digital Agency JaxX heb ik een grote passie voor dans en sport. Samen met mijn team heb ik het tot het WK geschopt, wat een ervaring was dat! Inmiddels motiveer ik ook anderen tijdens het sporten, ik geef namelijk groepslessen bij Sportstudio Van Dijk in Veghel. Ook dit was een uitdaging maar uitdagingen ga ik nooit uit te weg. 

 

Ik ga dagelijks met veel plezier naar mijn werk en dat komt met name omdat wij voor zulke leuke klanten content mogen creëren. Ik ben onderdeel van een fijn en hecht team met gezellige, hardwerkende mensen. Ik kan niet wachten om te zien wat we allemaal nog gaan bereiken in de toekomst, niet alleen voor onszelf maar ook voor onze klanten. Let’s GRRROW! 

Skills

Marktonderzoek & Analyses 0
Social Media Management 0
Creativiteit toepassen 0
E-mailmarketing 0
Copywriting 0
InDesign 0

Message