h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Content Creator

Bij Digital Agency JaxX ondersteunen wij bedrijven bij het bedenken, schrijven en visualiseren van content voor op websites en social media kanalen. Een onderwerp waar ik persoonlijk veel passie voor heb. Als gedreven junior content creator draag ik hier maar al te graag mijn steentje aan bij. Social media marketing wordt steeds populairder. Het kan worden gebruikt om een product of dienst te promoten, om (potentiële) klanten van de laatste informatie en nieuwtjes te voorzien en om zichtbaar te blijven in de grote digitale wereld. Dit is iets waar ik graag mee aan de slag ga voor onze klanten!

“When taking a content-first approach, our job as marketers is not to create more content … it’s to create the minimum amount of content with the maximum amount of results.”

Biography

Ik ben altijd op zoek naar uitdaging en onderneem graag dingen. Dit heb ik ook vanuit mijn ondernemersgezin en mijn studie erg meegekregen. Ik heb de HBO studie Ondernemerschap & Retail Management met een minor in online marketing succesvol afgerond. Vooral de minor sprak mij erg aan waarna ik mij verder in dit onderwerp ben gaan verdiepen en er al snel achter kwam dat dit iets was waar ik mijn beroep van wilde maken.

 

Naast studeren heb ik een passie voor dans en sport. Samen met mijn team heb ik het tot het WK geschopt, wat een ervaring was dat! Inmiddels motiveer ik ook anderen tijdens het sporten, ik geef namelijk groepslessen bij de sportschool waar ik al jaren sport. Ook dit was een uitdaging maar uitdagingen ga ik niet uit te weg.

 

Toen ik bij Digital Agency JaxX terecht kwam en hier content mocht gaan ontwikkelen werd ik direct enthousiast. Ik ben nu onderdeel van een fijn team met gezellige, hardwerkende mensen waar ik me vanaf dag 1 al direct thuis voelde. Ik kan niet wachten om te zien wat we allemaal nog gaan doen in de toekomst!

Skills

Marktonderzoek & Analyses 0
Social Media Management 0
Creativiteit toepassen 0
Probleemoplossend samenwerken 0
Teksten schrijven 0
InDesign 0

Message