h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Stagiaire Fotografie &
Content Creatie

Als stagiaire bij Digital Agency JaxX leer ik mijn ontwerpskills naar een hoger niveau te tillen. Na mijn stage wil ik zelfverzekerd een ontwerp kunnen presenteren aan een klant door de ervaring die ik tijdens mijn stage heb opgedaan. Mijn werkzaamheden zijn erg uiteenlopend. Ik creëer posts voor Social Media, ik maak foto’s van hoge kwaliteit voor bedrijven en ik ontwerp logo’s en websites voor verschillende bedrijven. Hier haal ik dan ook mijn energie uit. Door met verschillende dingen bezig te zijn, vind ik wat ik doe zó leuk. Daarnaast leer ik er ook enorm veel van.

‘De afwisseling in wat ik design, vind ik het allerleukst.’

Biography

Ik volg de opleiding Communicatie & Multimedia Design en ben dus een echte creatieveling. Ook in mijn vrije tijd ben ik veel aan het ontwerpen, met name logo’s en illustraties. Gedurende mijn opleiding leer ik veel theoretische aspecten van ontwerp gelijk toe te passen, maar tijdens mijn stage zie ik pas écht hoe het in de praktijk werkt.

Naast ontwerpen ben ik ook gek van fotografie. Dit is een perfecte aanvulling op de dingen die ik doe. Hierdoor kan ik onder andere Instagram posts ontwerpen met foto’s die ik zelf heb gemaakt. Tegenwoordig is Social Media niet meer weg te denken uit de branding en marketing van een bedrijf.

De tijd die ik nog over heb, besteed ik graag aan sport. Niet in de sportschool, maar op het hockeyveld. Ik ben een echte teamplayer en werk niet graag alleen. Samenwerken is dus zeker niet nieuw voor mij.

Skills

Creativiteit 0
Logo design 0
webdesign 0
samenwerken 0
Fotografie 0

Message

    Processing...
    Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
    Aanmelden voor de nieuwsbrief
    ErrorHere