h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

E-mailmarketing

E-mailmarketing is nog steeds een van de meest efficiënte manieren van inbound-marketing. Er kan namelijk een groot publiek bereikt worden met een zelfde duidelijk boodschap. Je kunt onder andere producten promoten, kennis aanbieden of je merkbekendheid verbeteren. Het ideale aan dit middel is dat je in direct contact staat met geïnteresseerde klanten. E-mailmarketing is daarom ook multifunctioneel en direct. Bovendien is het ook nog eens relatief goedkoop!

Neem contact op

button1 button

We zullen beginnen met een database check. Zaken als een gesegmenteerde database zullen naar voren komen. Om de waarde van de database in te schatten, moeten we ook weten wie je persona is. Als je deze nog niet hebt, maak je geen zorgen, wij zullen deze samen met je maken! Pas wanneer we deze weten kunnen we een sterke e-mail strategie opstellen.

Natuurlijk wil je ook iets bereiken met dit middel. Tijdens deze stap zullen daarom de doelen SMART bepalen die jij wilt behalen. Om realistische doelen op te stellen kijken we eerst naar eerder behaalde e-mail resultaten, de benchmark voor jouw industrie en je bedrijfsdoelstellingen.

Er zijn ruim 10 verschillende e-mail campagne types die gehanteerd kunnen worden. Samen zullen wij bepalen welk type het meest geschikt is en daar zal een unieke template uit rollen.

Omdat er verschillende doelen bestaan zijn er ook variërende templates. Je kan namelijk niet continu dezelfde template naar een klant sturen. Deze templates zullen in samenspraak en aan de hand van jouw input bepaald worden.

Uitvoeren doen wij op twee manieren. De eerste manier is automatisch, waarbij wij Campaign Monitor en Mailchimp gebruiken. De andere manier is handmatig. Om jou altijd op de hoogte te houden werken wij aan de hand van een planning en communiceren wij zorgvuldig met jou.

De e-mails zijn eruit, maar daar laten wij het niet bij. Het blijft namelijk van groot belang om de campagne te meten, testen en wanneer nodig te optimaliseren. Dit zal worden gedaan op basis van A/B- en multivariabele testen maar bovenal data.

E-mailmarketing bij dé Digital Agency

Om ervoor te zorgen dat jouw klantenbestand niks te kort komt bieden wij enkele expertises aan bij deze dienst. Dit kunnen wij allemaal uit handen nemen om op die manier E-mailmarketing zo effectief mogelijk in te zetten voor jouw bedrijf.

team favicon

Doelgroep segmentatie

Het heeft geen nut om allerlei losse informatie met mensen te delen zonder strategie. Het begint daarom bij het bepalen van de geschikte doelgroep. Wij zorgen dat jouw database is gesegmenteerd, zodat e-mails alleen naar relevante volgers worden gestuurd.

pen favicon

Content

Als jij het saai vindt om content te schrijven of simpelweg geen flauw idee hebt hoe je de juiste content schrijft die jouw lezers moet enthousiasmeren dan helpen wij hier ook graag bij. Wij beschikken over een inspirerend en enthousiast team die dit voor jou kan neerzetten.

id kaart favicon

Design

Een e-mail met alleen lappen tekst gaat weinig tot geen succes opleveren. Het aantrekkelijk maken van een e-mail is daarom ook een must. Onze designers staan voor jou klaar om een aantrekkelijke mail te creëren. Hij wordt pas aantrekkelijk wanneer hij een uitnodigend en onderscheidend design heeft. Alleen op deze manier maakt hij indruk op de klanten.

label favicon

Campagne management

Wij begrijpen dat het te lastig is om een gehele e-mail marketing campagne zelf te managen en daarom helpen wij hier ook bij. Wij zullen de campagne geheel op ons nemen, zodat jij hier geen omkijken naar hebt. Het wordt ons werk om de campagne te creëren, hem uit te voeren en de resultaten te analyseren.

toverstaf favicon

Automatiseren

Door de technologische ontwikkelingen is het mogelijk om e-mailmarketing te automatiseren. Op deze manier kan er binnen een laag tijdsbestek een relatief hoog publiek bereikt worden. Wij kunnen er bijvoorbeeld bij helpen om jarige klanten een speciale e-mail toe te sturen waardoor jij persoonlijkere klantrelaties opbouwt.

data favicon

Analyseren en rapporteren

Een campagne is leuk, maar het moet ook wat opleveren uiteraard. Om dit vast te stellen zullen wij de data analyseren. Aan de hand van deze data wordt er duidelijk hoeveel e-mails er zijn gelezen, hoeveel leads en omzet het heeft opgeleverd en wat de respons is. Door middel van onze analyses en rapportages stellen wij jou volledig op de hoogte van informatie die jij nodig hebt, zodat deze verbeterd kunnen worden.

E-mailmarketing in een vogelvlucht

Een kick off waarbij wij kennis met elkaar zullen maken en je bedrijf in kaart zullen brengen. De bedrijfsdoelen en persona zullen voornamelijk uitgelicht worden.

Vanuit deze analyse gaan we over tot het bepalen van de juiste strategie die het beste gehanteerd kan worden. Hierbij zal het geschikte template bepaald worden met een aantrekkelijk design en sterke content.

Wij zullen de gehele uitvoer verrichten aan de hand van Campaign Monitor of Mailchimp. Wij communiceren alles met jou, zodat jij op de hoogte bent.

De resultaten van de campagne zullen uiteraard gemeten worden. Aan de hand van deze rapportage kunnen toekomstige campagnes optimaliseert worden.

De onderdelen van E-mailmarketing

Dit is wat jij kan verwachten van E-mailmarketing bij Digital Agency JaxX

Wij vinden het belangrijk dat er een sterke samenwerking ontstaat waarbij jouw doelen behaald worden. Bij deze samenwerking zullen wij jou geheel laten participeren binnen het gedurende proces. Bij dit proces zal er veel overlegd en samengewerkt worden om zo de optimale resultaten te kunnen boeken.

De voordelen van email marketing bij Digital Agency JaxX:

✓ Specialisten voor het totaalplaatje zoals content-creator, en designer.
✓ Kennis om verschillende email campagnes op te stellen.
✓ Optimaliseren op basis van data en niet op de gok.
✓ Jij bepaald de richting, wij adviseren, ondersteunen en voeren uit.
✓ Up-to-date van de laatste relevante trends en ontwikkelingen.

Daar helpen wij jou graag bij met onze content specialisten. Zij zullen jou ondersteunen om ijzersterke content neer te zetten. Besteed je het toch liever helemaal uit? Geen probleem, ook dit doen wij graag voor jou!

Wij beginnen met een kick off meeting. Hierbij maken wij kennis met elkaar en zullen we een brainstormsessie houden. Vanaf dan zullen wij ons volledig inlezen in jouw bedrijf.

Wanneer er een project binnen komt zetten wij hier direct een team op in. De campagne moet namelijk gemanaged worden en er moet sterke content geschreven worden. Binnen ons team van specialisten doen wij er alles aan om jouw campagne succesvol in te zetten. Aan de hand van jouw input en onze expertises gaan we ervoor zorgen dat er een optimaal resultaat behaald wordt.

Dit is een combinatie van onze kennis en ervaring. Wij werken met geautomatiseerde programma’s en een eigen planning. Op deze manier besparen wij kostbare tijd en kunnen wij een sterke balans vinden voor de continuïteit.

reihaana-abdoel

Daag ons uit