h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

E-mailmarketing

E-mailmarketing is een effectieve en efficiënte manier om (potentiële) klanten direct te benaderen. Het kan onder andere worden ingezet voor het versturen van nieuwsbrieven, het promoten van producten, en het verbeteren van de merksbekendheid. E-mailmarketing geeft je de mogelijkheid om een groot publiek te bereiken en eenvoudig conversies te genereren. Bovendien is het ook nog eens goedkoop!

Neem contact op

button1 button

We beginnen met een database check. Om de waarde van de database in te schatten, moeten we weten wie je persona is. Indien je nog geen persona hebt zullen wij deze samen met jou definiëren. Pas wanneer we weten wie je persona is, kunnen we een sterke e-mail strategie opstellen.

Tijdens deze stap worden de doelen bepaald die jij wilt behalen met e-mailmarketing. Om realistische doelen op te stellen kijken we eerst naar eerder behaalde e-mail resultaten, de benchmark voor jouw industrie en je bedrijfsdoelstellingen.

Er zijn meer dan tien verschillende e-mail campagne types die gehanteerd kunnen worden. Samen zullen wij bepalen welk type het meest geschikt is voor jou.

Er bestaan verschillende campagnedoelen die elk een eigen template hebben. Je kan uiteraard niet continu dezelfde template naar een klant sturen. De templates worden in samenspraak en aan de hand van jouw input bepaald.

Het uitvoeren van e-mailmarketing gebeurt op twee manieren. De eerste manier is automatisch, waarbij gebruik wordt gemaakt van Campaign Monitor en Mailchimp. De tweede manier is handmatig. Wij werken middels een planning en houden jou op de hoogte van het proces.

De e-mails zijn verstuurd, maar daar laten wij het niet bij. Het is van groot belang om de campagne te meten, testen en optimaliseren. Dit wordt gedaan aan de hand van A/B- en multivariabele testen en het analyseren van de gegenereerde data.

E-mailmarketing bij dé Digital Agency van Eindhoven

Om ervoor te zorgen dat jouw klantenbestand niks te kort komt bieden wij enkele expertises aan bij deze dienst. Op deze manier kunnen wij e-mailmarketing zo effectief mogelijk inzetten voor jouw bedrijf.

team favicon

Doelgroep segmentatie

Het heeft geen nut om allerlei losse informatie met mensen te delen zonder strategie. Het begint daarom allemaal bij het bepalen van de geschikte doelgroep. Wij zorgen dat jouw database is gesegmenteerd, zodat e-mails alleen naar relevante volgers worden gestuurd.

pen favicon

Content

Als jij het saai vindt om content te schrijven of simpelweg geen flauw idee hebt hoe je jouw publiek enthousiast kan maken dan helpen wij jou maar al te graag. Wij beschikken over een inspirerend en enthousiast team van experts die goede content voor jou kan realiseren.

id kaart favicon

Design

Een e-mail met grote lappen tekst gaat weinig tot geen succes opleveren. Een aantrekkelijke layout van de e-mail is daarom een must. Een e-mail wordt pas succesvol wanneer het een uitnodigend en onderscheidend design heeft. Onze designers gaan hier graag mee aan de slag.

label favicon

Campagne management

Wij begrijpen dat het te lastig is om een gehele e-mail marketing campagne zelf te managen.  Wij zullen de campagne geheel op ons nemen, zodat jij hier geen omkijken naar hebt. Het wordt onze verantwoordelijkheid om de campagne te creëren, te realiseren en te analyseren.

toverstaf favicon

Automatiseren

Door de technologische ontwikkelingen is het mogelijk om e-mailmarketing te automatiseren. Op deze manier kan er binnen een laag tijdsbestek een relatief hoog publiek bereikt worden. Wij kunnen er  bijvoorbeeld voor zorgen dat jarige klanten een speciale e-mail toegestuurd krijgen. Dit resulteert in de opbouw van persoonlijke klantrelaties.

data favicon

Analyseren en rapporteren

Een campagne is leuk, maar het moet uiteraard ook wat opleveren. Door middel van data wordt duidelijk hoeveel e-mails er zijn gelezen, hoeveel leads en omzet het heeft opgeleverd en wat de response is. Aan de hand van onze analyses en rapportages stellen wij jou op de hoogte van de informatie die jij nodig hebt zodat we samen kunnen kijken naar mogelijkheden om de campagne te verbeteren.

E-mailmarketing in een vogelvlucht

We beginnen met een kick off waarbij wij kennis met elkaar zullen maken en je bedrijf in kaart zullen brengen. De bedrijfsdoelen en persona worden uitgelicht.

Op basis van deze meeting gaan we over tot het bepalen van de juiste strategie die het beste gehanteerd kan worden. Hierbij zal een geschikte template gekozen worden met een aantrekkelijk design en sterke content.

Wij zullen de gehele uitvoer verrichten aan de hand van Campaign Monitor of Mailchimp. Wij communiceren alles met jou, zodat jij op de hoogte bent.

De resultaten van de campagne worden geanalyseerd. Aan de hand van deze resultaten kunnen toekomstige campagnes geoptimaliseerd worden.

De onderdelen van E-mailmarketing

Dit is wat jij kan verwachten van E-mailmarketing bij Digital Agency JaxX

Wij vinden het belangrijk dat er een sterke samenwerking ontstaat waarbij jouw doelen behaald worden dankzij onze expertise. Wij betrekken jou bij alle aspecten gedurende het proces. Tijdens dit proces zal er veel overlegd en samengewerkt worden om zo maximale resultaten te boeken.

De voordelen van email marketing bij Digital Agency JaxX:

✓ Specialisten voor het totaalplaatje zoals een content-creator en een designer;
✓ Kennis in huis om verschillende email campagnes op te stellen;
✓ Optimaliseren op basis van data en niet op de gok;
✓ Jij bepaalt de richting. Wij adviseren, ondersteunen en realiseren;
✓ Up-to-date van de laatste relevante trends en ontwikkelingen.

Daar helpen onze content specialisten jou graag bij. Zij zullen jou ondersteunen om ijzersterke content neer te zetten. Besteed je het toch liever helemaal uit? Geen probleem, ook dit doen wij graag voor jou!

Wij beginnen met een kick off meeting. Hierbij maken wij kennis met elkaar en zullen we een brainstormsessie houden. Wij zullen ons volledig inlezen in jouw bedrijf.

Wanneer er een nieuw project binnen komt zetten wij hier direct een team op. De campagne moet worden gemanaged en er moet sterke content geschreven worden. Binnen ons team van specialisten doen wij er alles aan om van jouw campagne een succes te maken.

Dankzij onze kennis en ervaring weten wij hoe een e-mail campagne het beste gepland en uitgevoerd kan worden. Wij zijn continue bezig met het optimaliseren en verbeteren van onze strategieën om het maximale resultaat uit e-mailmarketing te behalen.

[/vc_section]

Daag ons uit    Processing...
    Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
    Aanmelden voor de nieuwsbrief
    ErrorHere