h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

E-commerce

Ben jij klaar om jouw webshop een boost te geven en meer conversie te generen? Wij adviseren je daar graag bij! Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

button1 button

Een kick off waarbij wij kennis met elkaar zullen maken en je bedrijf in kaart zullen brengen. De bedrijfsdoelen zullen hier ook duidelijk besproken worden, zodat we samen naar hetzelfde doel toe kunnen werken. Er wordt volledig naar jou ingevingen en input geluisterd waarmee wij rekening zullen houden.

Er wordt een huidig bedrijfsonderzoek gedaan, zodat wij duidelijk voor ogen hebben hoe bepaalde activiteiten momenteel ingevuld worden. Zo bepalen wij waar kansen liggen en kunnen hier strategieën op uitgewerkt worden.

Er zal een nulmeting uitgevoerd worden op jouw webshop om te weten hoe de huidige stand van zaken is op de webshop. Hierbij zullen onze experts al ongetwijfeld verbeterpunten opvallen die direct meegenomen worden in het proces.

De SEO, ook wel zoekmachineoptimalisatie, is een essentieel onderdeel in het versterken van jouw E-commerce. Wij zullen een SEO-check uitvoeren op jouw webshop en deze vervolgens optimaliseren met behulp van de tools die wij voorhanden hebben. Vervolgens wordt er een specifieker SEO onderzoek verricht waar daarna een bijpassende strategie aan geplakt kan worden.

Social media is voor ons een dagelijkse bezigheid en wij weten dat hier veel kracht in zit. Met onze kennis en ervaring zullen wij het beste advies en de sterkste strategie voor jou bepalen en delen. Hiervoor wordt er de tooling Coosto gebruikt.

De plannen worden uitgevoerd en dit zal enige tijd zo doorgezet gaan worden. Hierbij worden er tussentijdje rapportages verricht om op die manier resultaten te meten en vervolgens wanneer nodig te kunnen optimaliseren. Alleen zo blijft jouw webshop E-commerce sterk en resultaten boeken.

Laag 48
tijgerweb

NALA - v.a. € 250

Lanceer naar het digitale landschap met deze passende oplossing voor startende ondernemers

Optimalisatieplan

✓ Nulmeting van jouw webshop

✓ SEO check + optimalisatie met gebruik van SE ranking

✓ SEO onderzoek + strategie

✓ Social media advies + strategie met gebruik van tooling Coosto

Optimalisatie voor jouw webshop met de volgende voordelen:

✓ Ondersteuning en evaluatie voor x maanden

✓ Maandelijkse rapportages

✓ Doelgerichte strategieën

✓ Hogere ranking in Google

✓ Meer klanten = meer omzet

SIMBA - v.a € 500

Een professioneel pakket met SEO, SEA en social media

Optimalisatieplan

✓ Nulmeting van jouw webshop

✓ SEO check + optimalisatie met gebruik van SE ranking

✓ SEA onderzoek, strategie en campagne

✓ Social media advies + campagne met gerbuik van tooling Coosto

Optimalisatie voor jouw webshop met de volgende voordelen:

✓ Ondersteuning en evaluatie voor een x aantal maanden

✓ Pakkende advertenties

✓ Doelgerichte strategieën met hogere ranking in Google

✓ Meer klanten = meer omzet

SCAR - v.a. €700

Een premium pakket met uitgebreide voordelen zoals SEO, SEA en social media in meerdere campagnes

Optimalisatieplan

✓ Nulmeting van jouw webshop

✓ SEO check + optimalisatie met gebruik van SE Ranking

✓ SEA onderzoek, strategie en campagne

✓ Social media advies + campagne met gebruik van de tooling Coosto

Optimalisatie voor jouw webshop met de volgende voordelen:

✓ Ondersteuning en evaluatie voor een x aantal maanden

✓ Uitgebreide maandelijkse rapportages op maat

✓ Campagnes opzetten, implementeren en monitoren

✓ Binnen social media en Google Ads doelgerichte strategieën met inbreng van jouw visie en missie

✓ Een hogere ranking in Google

✓ Doelgerichte strategien voor jouw webshop

✓ Meer klanten = meer omzet

E-commerce sterk worden in een droomvlucht

Een kick off waarbij wij kennis met elkaar zullen maken en je bedrijf in kaart zullen brengen. De bedrijfsdoelen zullen hier ook duidelijk besproken worden, zodat we samen naar hetzelfde doel kunnen toewerken. Er wordt volledig naar jou ingevingen en input geluisterd.

Onze specialisten gaan direct voor jou aan de slag om jouw bedrijf zo sterk mogelijk te maken binnen de E-commerce. Hierbij zullen een aantal aspecten onderzocht worden zoals de huidige SEO, social media kanalen en de webshop zelf. Met behulp van de specialisten zijn kennis rollen er geschikte en sterke strategieën uit. Op deze manier zal jij jezelf onderscheiden van concurrenten die dezelfde producten aanbieden.

De ideeën met de bijbehorende strategieën zijn uitgewerkt waardoor er over gegaan kan worden tot de uitvoering. Elk middel zal flink verbeterd worden zoals het plaatsen van de beste content op Instagram en Facebook, toevoegen van Call to Actions op de webshop en het instellen van de relevante onderzochte zoekwoorden.

De resultaten van de uitgevoerde activiteiten zullen uiteraard gemeten worden. Aan de hand van deze rapportages kunnen toekomstige activiteiten optimaliseert worden.

KLANTENCASES

Uiteraard hebben wij ook onze eigen projecten met de stijlen die wij waarborgen. Bekijk ze op onderstaande link!

Dit kan jij verwachten bij het versterken van E-commerce bij Digital Agency JaxX

Wij vinden het belangrijk dat er een sterke samenwerking ontstaat waarbij jouw doelen behaald worden. Bij deze samenwerking zullen wij jou geheel laten participeren binnen het lopende proces. Bij dit proces zal er veel overlegd en samengewerkt worden om zo de optimale resultaten te kunnen behalen

 

De voordelen op een rijtje van E-commerce bij Digital Agency JaxX:

✓ Specialisten voor het maken van een sterke webshop en het doorvoeren van aanpassingen op een webshop zoals een webdeveloper en SEO deskundige.

✓ Het implementeren van de beste Call to Actions en hoogste aantrekkelijkheid om zoveel mogelijk conversie te genereren.

✓Instellen van de meest relevante zoekwoorden.

✓Beste social media strategie om jouw doelgroep te bereiken.

✓IJzersterke Google shopping campagnes.

✓ Optimaliseren op basis van data en de laatste trends en ontwikkelingen.

✓ Jij bepaald de richting, wij adviseren, ondersteunen en voeren uit.

✓ Up-to-date van de laatste relevante trends en ontwikkelingen.

Wij beginnen met een kick off meeting. Hierbij maken wij uiteraard kennis met elkaar en zullen we een brainstorm sessie houden. Vanaf dan zullen wij ons inlezen en volledig onderdompelen in jouw bedrijf.

Wanneer er een project binnen komt zetten wij hier direct een team op in. Het webdomein moet namelijk E-commerceproof gemaakt worden en bestaat uit een aantal elementen. Onze specialisten beschikken over veel kennis en ervaring om dit te kunnen realiseren. Er wordt zorgvuldig gewerkt tussen deze deskundige en vervolgens tussentijds overleg gevoerd met jou.

Onze SEO experts voeren onderzoeken uit naar de meest geschikte en relevante zoekwoorden. Vervolgens bepalen zij met hun kennis en expertise hoe deze op de website of webshop ingevoerd kunnen worden. Bovendien zullen zij de code optimaal instellen, zodat deze leesbaar is voor Google. De content zal hier ook volledig op aangepast worden, zodat hij zo hoog mogelijk scoort in de zoekmachines. Er spelen 200+ factoren mee die bepalen hoe hoog je scoort in de zoekmachine (Google) en deze factoren worden allemaal geoptimaliseerd.

Wij zullen rapportages uitvoeren, waarbij Google Analytics gebruikt wordt, om op die manier inzichten te verkrijgen in de resultaten. De rapportages zullen vervolgens met jou duidelijk besproken worden om zo kwalitatieve en kwantitatieve resultaten te concluderen.

Daag ons uit