h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

De Meisjes van Blauw

KLANTCASE

Wie is 'De Meisjes van Blauw'?

Fashion adviseurs die allen de taal van ‘Haute Couture’ spreken – dat zijn ‘de meisjes van Blauw’. In de sfeervolle winkel aan de Kleine Berg in het centrum van Eindhoven wordt dameskleding aangeboden van toonaangevende en luxueuze merken. Met meer dan tien jaar ervaring in de modebranche is ‘de meisjes van Blauw’ uitgegroeid tot een waar begrip in Eindhoven en omstreken. Digital Agency JaxX draagt bij aan het behoud én de groei van dit sterke imago door diverse diensten uit handen te nemen.

WEB Development

Web Development

Een goedwerkende webshop is van essentieel belang binnen de modebranche. Door te voorzien in een gebruiksvriendelijke en stijlvolle webshop draagt Digital Agency JaxX bij aan de ultieme klantreis voor ‘de meisjes van Blauw’. Hierdoor wordt een optimale ervaring gerealiseerd voor klanten, zowel online als offline.

SOCIAL MEDIA MARKETING

Social Media Marketing

Social Media wordt binnen de modebranche gezien als hét middel om je doelgroep te inspireren. Binnen deze dynamische en groeiende branche is het dan ook van belang te blijven communiceren over trends en nieuwe collecties. Door te voorzien in een consistente Social Media strategie draagt Digital Agency JaxX bij aan de online groei van ‘de meisjes van Blauw’. Hierbij wordt gefocust op de onderscheidende stijl, exclusiviteit en mate van inspiratie die ‘de meisjes van Blauw’ te bieden heeft.

E-mail Marketing

E-MAIL MARKETING

Een nieuwe collectie, het bieden van inspiratie of een aankondiging van de sale: E-mail Marketing is voor ‘de meisjes van Blauw’ een uitstekend middel om in contact te blijven met klanten. Door maandelijks ondersteuning te bieden middels E-mail Marketing draagt Digital Agency JaxX bij aan het versterken van relaties en het in the picture blijven bij klanten.

Foto- en Videografie

Foto- en Videografie

Een goede eerste indruk maak je maar één keer! Middels Foto- en Videografie ondersteunt Digital Agency JaxX in het behouden én versterken van het imago van ‘de meisjes van Blauw’. Zo worden niet alleen de producten maar ook de winkel op de gevoelige plaat vastgelegd. Hierbij wordt gefocust op de algehele sfeer van de boetiek. Door deze beelden in te zetten middels verschillende kanalen wordt de uitstraling van ‘de meisjes van Blauw’ consistent doorvertaald.

SEM OPTIMALISATIE

SEM Optimalisatie

Vandaag de dag begint bijna elke zoektocht online, waardoor een goede vindbaarheid op het web van groot belang is. Middels een uitgebreid zoekwoordenonderzoek en de implementatie hiervan voorziet Digital Agency JaxX in een optimale online vindbaarheid voor ‘de meisjes van Blauw’.

Ben Jij klaar om jouw bedrijf naar een hoger level te tillen?

    Processing...
    Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
    Aanmelden voor de nieuwsbrief
    ErrorHere