h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

PHP / Laravel
Developer

Als Applicatie en Mediaontwikkelaar ontwerp, programmeer en implementeer ik websites en applicaties. Hierbij houd ik me voornamelijk bezig met de scripttaal PHP en Laravel, een opensource webframework van PHP. Daarnaast werk ik met andere programmeertalen, opmaaktalen, frameworks zoals Bootstrap en Vue.js en gebruik ik software koppelingen (API's).

‘De essentie van software ontwikkeling is het organiseren van complexiteit.’

Biography

De technische sector heeft mij altijd al aangesproken. Vooral de ICT-branche maakt mij enthousiast. Ik doe wat ik leuk vind en dat geeft mij motivatie en positiviteit. Elke dag zie ik als een nieuwe mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Kennis en ervaring op blijven doen is belangrijk voor mij.

Een leuk weetje over mij? Ik heb maar liefst 8 zwemdiploma’s, vroeger heb ik namelijk ook wedstrijd gezwommen. Helaas is mijn zwemcarrière beëindigd, maar de liefde voor sport is altijd gebleven.

Bij Digital Agency JaxX maak ik deel uit van een bijzonder team en hier ben ik trots op! Bij JaxX wordt er geïnvesteerd in mij en kan ik niet alleen groeien als persoon, maar ook iets goeds doen voor anderen. Ik kan niet wachten op wat de toekomst mij gaat brengen.

Skills

HTML / CSS 0
PHP / SQL 0
Bootstrap 0
Laravel 0
Wordpress 0

Message

    Processing...
    Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
    Aanmelden voor de nieuwsbrief
    ErrorHere