h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Een Brandbook is erg waardevol om klanten te winnen en te binden. Vaak zijn er 1 of meerdere gesprekken nodig voor een klant om daadwerkelijk over te gaan tot conversie. Een Brandbook zorgt ervoor dat je op alle kanalen hetzelfde klinkt en dus consistent bent. Hierdoor wordt de verwachting versterkt voor de consument. Daarnaast past de taal ofwel de; tone of voice bij het juiste publiek en wordt er content gebruikt die hier ook op aansluit.

Corporate branding is het inzetten van de bedrijfsnaam binnen alle kanalen richting de stakeholders. Het is belangrijk dat dit duidelijk gecommuniceerd wordt, zodat een klant altijd een houvast heeft aan jouw bedrijf. Vaak is het zo dat zij een keuze hebben tussen meerdere bedrijven, maar omdat jouw imago sterk is zal dit meegenomen worden in de keuze. Daarnaast wordt tegenwoordig veel geïmiteerd en door middel van een corporate branding is dit niet zo gemakkelijk meer.

Met behulp van een Brandbook is het veel duidelijker welke strategie gehanteerd wordt. Binnen een bedrijf is het belangrijk dat iedereen dezelfde strategie hanteert, zodat een ieder hetzelfde handelt en communiceert met klanten. Daarbij kan er gemakkelijker hoogwaardige content geschreven worden aan de gekozen doelgroep met de unieke tone of voice.

BEGIN BIJ EEN STERK MERK

In een Brandbook wordt de gehele kern van het bedrijf vastgelegd. Zaken die in dit document zijn opgenomen zijn onder andere de reden van bestaan, de kernwaarden van het bedrijf en de manier van handelen tegenover haar klanten. Nieuwe werknemers kunnen in een oogopslag inzicht krijgen in het bedrijf. Daarnaast geeft een Brandbook informatie over de doelgroep en komen er richtlijnen en kaders naar voren die betrekking hebben op de interne en externe communicatie. Naast deze elementen komen er nog meer verschillende zaken in terug die belangrijk zijn voor jouw bedrijf. Zo wordt het logo er duidelijk in behandeld met de huisstijl, elementen van de huisstijl, gebruik van lettertypes en hoe deze het best ingezet kan worden.

Brandbook in een vogelvlucht

Wanneer wij starten met het maken van een Brandbook zal er een heel proces vooraf gaan wat zich plaatsvind in het Brand Identity Plan.Hierin verwerken we het onderdeel Accountable Concepting, dit zorgt ervoor dat zowel design als visie, missie en kernwaarden samenkomt.

Het opstellen van content, design, beeldmateriaal met het grote doel in het vizier.

De informatie staat, maar het moet nu nog hoogwaardig ontworpen worden door een specialist van ons team.

Het Brandbook zal in een geplastificeerde hardcover overhandigd worden. Nu kan hij direct binnen het bedrijf voorgelegd worden aan al het huidige, maar ook toekomstige personeel!

CASES

get that gadget
specstaculr

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Uiteraard hebben wij ook ons eigen Brandbook ontwikkeld met de
stijlen die wij waarborgen. Bekijk ze op onderstaande link!

jaxx-photo

Daag ons uit