h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Een Brandbook vormt de huisstijl van je merk. Het bevat informatie over de communicatie, kernwaarden, het logo, de lettertypes, het kleurgebruik en afbeeldingen. Een Brandbook helpt bij een formele presentatie en zorgt voor een professionele uitstraling van jouw merk. Het dient als leidraad voor marketeers bij het uitvoeren van een marketingstrategie om consistentie aan te brengen in wat er gecommuniceerd wordt naar de klant. Daarnaast is het een goede manier om je werknemers enthousiast te maken over jouw merk en een gevoel van teamspirit te creeëren.

Corporate branding is het inzetten van de bedrijfsnaam als merk tijdens de communicatie met stakeholders. Een sterk bedrijfsimago is ontzettend belangrijk en is een van de beste manieren om jouw product of dienst meerwaarde en geloofwaardigheid te geven. Met corporate branding kan je de belangrijkste waarden van jouw bedrijf uitlichten en je merk op deze manier onderscheiden van de concurrenten.

Een Brandbook helpt bij het uitstippelen van een consistente strategie om je merk te positioneren in de markt. Binnen een bedrijf is het belangrijk dat iedereen dezelfde strategie hanteert en dat er op dezelfde manier wordt gecommuniceerd met en naar klanten. Dit resulteert in een sterke en geloofwaardige reputatie van jouw merk.

BEGIN BIJ EEN STERK MERK

In een Brandbook wordt de kern van je merk vastgelegd. Zaken die in dit document worden opgenomen zijn onder andere de reden van bestaan, de kernwaarden van het bedrijf en de positie die het bedrijf wil innemen in het brein van de klant. Een Brandbook bevat informatie over doelgroepen en bijpassende richtlijnen en kaders die betrekking hebben op de interne en externe communicatie. Tot slot bevat het Brandbook informatie omtrent het logo, elementen van de huisstijl en het gebruik van lettertypes. Nieuwe werknemers zijn in no-time op de hoogte van de bedrijfscultuur en klanten kunnen bouwen op een krachtig en consistent bedrijf. Klinkt goed toch?

Brandbook in een vogelvlucht

Voorafgaand aan het Brandbook zal er een Brand Identity Plan worden opgesteld. Hierin wordt het onderdeel Accountable Concepting behandeld, waarbij integratie van design, visie, missie en kernwaarden voorop staan.

De volgende stap is het bepalen van de contentstrategie, design, en het verzamelen van beeldmateriaal.

De benodigde informatie is verzameld. Het is nu van belang dat het uitgewerkt wordt door een specialist van ons team.

Het Brandbook zal in een geplastificeerde hardcover overhandigd worden. Het kan direct binnen het bedrijf voorgelegd worden aan al het personeel!

CASES

get that gadget
specstaculr

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Uiteraard hebben wij ook ons eigen Brandbook ontwikkeld met de
stijlen die wij waarborgen. Bekijk een aantal cases via onderstaande link!

jaxx-photo

Daag ons uit    Processing...
    Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
    Aanmelden voor de nieuwsbrief
    ErrorHere