h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

BRAND IDENTITY PLAN

Een brand identity plan is de basis en zorgt ervoor dat er een duidelijk beeld gevormd wordt van de organisatie. Dit is cruciaal voor het creëren van een heldere strategie voor het bedrijf. Daarnaast geeft dit houvast om de marketing verder uit te stippelen. Het plan omvat een online- en offlinemarketingplan. In het Brand Identity Plan wat wij voor jou zullen opstellen zal je informatie vinden over de interne omgeving van de organisatie. Hierbij zullen wij een strategie opstellen en het systeem analyseren en verwoorden. Ook zal de structuur van de betreffende onderneming aan bod komen. Daarbij worden onder andere de ‘shared values’ besproken. Dit zijn onderwerpen die belangrijk zijn voor de onderneming. Tenslotte wordt de stijl duidelijk gemaakt, vaak d.m.v. een Brandbook. Dit samen maakt een visie en daarmee kan vooruitgekeken worden op het nieuwe plan.

Contact

button1 button

Als eerste wordt de doelstelling SMART bepaald, dit houdt in dat er een bepaald tijdsbestek en doel wordt geformuleerd. Dit wordt zo realistisch mogelijk gedaan. De KPI’s zorgen ervoor dat de doelstelling meetbaar is, deze worden gevisualiseerd door het maken van een funnel.

Het is natuurlijk van groot belang om te weten hoe de markt er nu uitziet waarin gewerkt zal gaan worden. Om daarachter te komen wordt er een uitgebreid onderzoek gedaan van zowel de interne organisatie als de externe omliggende markt.

Tegenwoordig zijn veel markten verzadigd en is het belangrijk dat je onderscheidend bent van de concurrenten. Dit gebeurd door het juiste identiteit te creëren en een duidelijk verhaal. Het moet pakkend, krachtig en duidelijk zijn. Denk aan een geheel nieuwe huisstijl met de juiste Tone of Voice en Pay-Off.

Naar aanleiding van de voorgaande stappen zullen de marketing middelen bepaald worden. Met onze kennis en ervaring en jouw ingevingen komen we gezamenlijk tot de unieke mix voor het bedrijf. Op deze manier kan jouw product of dienst het sterkst promoot worden en creëren we engagement en conversies.

Uiterst belangrijk om de juiste marketingmiddelen op de correcte momenten uit te voeren. Dit betekent dat er een strakke planning gemaakt wordt met de taken die op dat moment uitgevoerd moeten worden.

Uiteindelijk moet er resultaat geboekt worden. Om de resultaten te analyseren worden er rapportages uitgebracht om zo te beoordelen of de KPI’s behaald zijn. Op die manier zien we in welk stadium we ons bevinden met betrekking tot de doelstellingen.

Een Brand Identity Plan in een vogelvlucht

Begin altijd met het opstellen van doelen, deze worden door KPI's gemeten.

Zonder strategie, geen succes! Wij kunnen jouw onderneming laten groeien door middel van een plan..

Ons team gaat voor je aan de slag met de meest complexe marketingvraagstukken.

Evalueren, rapporteren en vooruitkijken! Zijn de doelen behaald? Wij behalen de successen voor jou!

Testimonials

Volgens mij maken wij van alle diensten wel gebruik. Al vrij snel hadden wij door dat Digital Agency JaxX weet wat belangrijk is. Er was meteen een klik en we voelde ons begrepen doordat zij snel tot de kern kunnen komen van wat verstandig is om te doen. Digital Agency JaxX is heel ondernemend en veel meer dan alleen adviseurs. Er is een echte commitment aan onze doelstellingen. Kenmerkend is dat zij een energieke groep zijn die zeker zijn van hun zaak.

VIPSQUARE
Eric MJ Smulders & Gèrald JG Belemans

Testimonials

Het balletje is gaan rollen toen Digital Agency JaxX als beste marketing bureau van Eindhoven werd uitgeroepen. Door het belang van de dienstverlening en de uitgesproken kennis, was uiteindelijk de keuze snel gemaakt. Wij zijn heel tevreden over de dienst e-mailmarketing, alles ziet er keurig uit en afspraken en deadlines worden scherp nageleefd.

Licht op Eindhoven
Niels ter Haar

Testimonials

Vanaf het begin was er meteen een klik. De duidelijke ideeën over de toekomstvisie en relevantie van het bedrijf kwamen precies overeen met onze wensen. Ook hebben wij sterk het gevoel dat we controle hebben over de data. Alles kan realtime worden nagekeken waardoor we zo altijd actueel inzicht hebben. Digital Agency JaxX is een ambiteus bedrijf wat goed meedenkt en verfrissend eerlijk is.

Proflamps
Bob Lont

Testimonials

Ik ben met mijn bedrijf gestart op 01-01-1998, via een bevriende collega uit Eindhoven heb ik Janco zijn telefoonnummer gekregen. Hij heeft bij ons de IT en telefonie aangelegd, sindsdien ben ik een trouwe volger. Zijn kennis en vaardigheden geven mij het volste vertrouwen om dit belangrijke stuk van mijn bedrijf in zijn handen te geven. Bij problemen ongeacht hoe groot, hij lost het op. Ik zou zeker iedereen aanbevelen om eens in gesprek te gaan.

A&A Assurantie en Advies
Henny Dirven

Testimonials

Wij hebben als Van den Boogaard & Smulders Accountancy gekozen voor Bureau JaxX vanwege de kwaliteit van hun werk, de snelle voortgang van de door ons aan hen verstrekte opdrachten en de directe reactie op onze vragen. Hierdoor kunnen wij er van op aan dat wij altijd toegang hebben tot onze server, onze software steeds up to date is en dat wij geen belemmeringen hebben bij onze werkzaamheden voor wat betreft de automatisering. Wij kennen de mensen achter Bureau JaxX al geruime tijd en weten wat hun kennis van zaken is en de wijze waarop zij met hun cliënten omgaan. Wij kunnen Bureau JaxX aanbevelen bij elke organisatie die een betrouwbare automatiseerder zoekt.

Van den Boogaard & Smulders Accountancy
Peter van den Boogaard

Testimonials

Al jaren zijn wij klant bij Digital Agency JaxX, zo nemen wij ook verschillende diensten af. Zij zijn een enthousiaste groep die weten waar ze het over hebben. Er wordt goed naar ons geluisterd en er is altijd gemoedelijk contact. Wij zien dat er super hard gewerkt wordt om onze doelstellingen te behalen.

Oktober In Huis
Ellis & Kees Hoevenaars

Daag ons uit