h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Bureau JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Ruimtelijke Vormgever

Een gedreven grafische vormgever met een passie voor design. Bij Digital Agency JaxX helpen wij bedrijven met het ontdekken van het succes dat een sterk beeld logo oplevert. Dit alles hangt samen met de vormgeving. Onderdelen hiervan zijn het gebruik van vormen, kleur en typografie. De eenheid van deze vormgevingselementen zorgt voor een eenduidige uithaling die jouw brand ten goede zal komen. Goede vormgeving bouwt herkenning op, herkenning zorgt voor merkbinding en merkbinding creëert vaste klanten dat zorgt voor stabiliteit ook in onzekere tijden.

‘Design; Alles is 3D. Creatief, veelzijdig, steeds weer anders. Dat zijn kernbegrippen. Ik laat me inspireren door de werkwijze van Digital Agency JaxX’

Biography

Hetgeen waar ik me vooral mee bezig houd is de grafische vormgeving van drukwerk en online bestanden zoals brochures, brandbooks, flyers en logo’s. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het ontwerp en de productie van digitale producten, zoals complete huisstijlen en beeldmerken van websites.

Mijn passie voor design heeft mij tot de opleiding ruimtelijke vormgeving gebracht. Bij Digital Agency JaxX kan ik de geleerde kennis en skills in praktijk brengen. Digital Agency JaxX sluit dan ook goed aan op mijn interesses en daarom ben ik gedreven om mij er vol voor in te zetten en zoveel mogelijk te leren en in de praktijk te brengen.

Skills

Grafische Vormgeving 0
Logo Design 0
Branding 0
Beeldmerk creatie 0
Huisstijl creatie 0

Message