h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

STAGIAIRE MARKETING & COMMUNICATIE

Mijn stage bij Digital Agency JaxX staat in teken van ervaring opdoen, proeven van de marketingwereld. Ik word gemotiveerd om te onderzoeken wat ik het leukste vind en waar ik het beste in ben. Op die manier kan ik klanten verder helpen met expertise op maat. Ook zorg ik er altijd voor om op de hoogte te zijn van de laatste nieuwste ontwikkelingen binnen de wereld van reclame en marketing. Niet omdat het moet maar omdat het mijn passie is. Elke uitdaging die op mijn pad komt grijp ik met beide handen aan want daarmee ben ik een ervaring rijker.

Doing business without Marketing is like winking in the dark. You know what you’re doing but nobody else does.

Biography

Ik ben een laatste jaar Commerciële Communicatie student aan AP Hogeschool in Antwerpen. Mijn stage bij Digital Agency JaxX is de laatste stap voordat ik mijn professionele bachelor behaal in Communicatiemanagement. Dit is niet het eerste diploma dat ik behaal, op de middelbare school behaalde ik al een diploma in Communicatie & PR. Communicatie, reclame en marketing

Elke dag op en neer rijden naar Eindhoven is voor mij geen probleem, met mijn Nederlandse afkomst is Eindhoven mijn tweede thuis. Daarnaast is het team van Digital Agency JaxX zo warm en gezellig, ik kom elke dag weer met een glimlach naar kantoor.

In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met plezier maken. Je mag me altijd wakker maken voor gezelligheid.

Skills

Gedrevenheid 0
Communicatie 0
Branding & Marketing 0
Design 0
Creativiteit 0

Message