h
Samenwerken?
[email protected]

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij samen kijken wat Digital Agency JaxX voor jouw merk kan betekenen.

Search here!

Content Creator

Digital Agency JaxX is een veelzijdig online marketingbureau. Door middel van goede websites, Brand Books en Search Engine Optimalisation helpt Digital Agency JaxX costumers up- to-date te blijven in de onlinewereld. Als creatieve marketing student spreekt dit mij aan en is daarom de geschikte plek voor mij om meer te leren over de onlinewereld binnen de marketing. Online marketing veranderd iedere dag, waardoor je altijd nieuwe dingen leert. Zelf vind ik het fijn om bezig te blijven en afwisselend werk te doen. Naar mijn mening is sociale media en online marketing de toekomst, iets waar Digital Agency JaxX een grote rol in speelt.

Online marketing veranderd iedere dag, waardoor je altijd nieuwe dingen leert.

Biography

Tijdens mijn opleiding marketing en communicatie heb ik al veel mogen leren over online en offline marketing. In het laatste jaar van mijn opleiding is mijn passie voor marketing steeds meer gegroeid. Wat mij heel erg aanspreekt aan marketing is de creativiteit bij het bedenken en maken van nieuwe marketingplannen, sociale media content en websites. Deze middelen zou ik daarom ook graag verder willen gaan leren bij Digital Agency JaxX.

Naast mijn passie voor marketing ben ik graag sportief bezig met mijn hobby’s: zeilen en hockey die ik vaak in het wekend mag uitoefenen. Kort samengevat ben ik een energierijke, creatieve en enthousiaste student die niet bang is om het initiatief te nemen. Deze kwaliteiten ga ik ook allemaal toepassen in mijn werk bij Digital Agency JaxX.

Skills

Marketing analyse 0
Probleemoplossend denken 0
Samenwerken 0
Creativiteit 0

Message

    Processing...
    Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
    Aanmelden voor de nieuwsbrief
    ErrorHere